Dankata0071 Публикувано Октомври 17, 2010 Публикувано Октомври 17, 2010 От софия съм , китарата е Cort EVL K4 http://www.zikinf.com/_gfx/matos/dyn/large/cort-evl-k4.jpg Пишете ЛС! Цитирай
L.K. Отговорено Октомври 17, 2010 Отговорено Октомври 17, 2010 И сега очакваш лютериерите да почнат да те търсят? Забрави. Има теми и търсачка - пускаш и намираш. Цитирай
blr Отговорено Октомври 17, 2010 Отговорено Октомври 17, 2010 Аз мога да ти стегна всички резбови връзки по китарата. Не съм лютиер, но имам всякакви размери ключове, шестограми и отвертки. Гарантирам, че всичко ще бъде максимално стегнато, нали това искаш. Цитирай
Dankata0071 Отговорено Октомври 17, 2010 Автор Отговорено Октомври 17, 2010 Аз мога да ти стегна всички резбови връзки по китарата. Не съм лютиер, но имам всякакви размери ключове, шестограми и отвертки. Гарантирам, че всичко ще бъде максимално стегнато, нали това искаш. Под "стегнато" нямам предвид буквално да ми затегнеш винчетата/болтчетата и гайките по китарата. Имам предвид да се сетъпне Цитирай
blr Отговорено Октомври 17, 2010 Отговорено Октомври 17, 2010 Аз това мога (и малко повече, но това не е предмет на разговора) но поне няма да се налага да ти пиша ЛС. ПП: За домашно, провери значението на думата "сарказъм" Цитирай
EAmechaniX Отговорено Октомври 18, 2010 Отговорено Октомври 18, 2010 Обади се на Евтим Джерекаров - той ще ти я направи пред теб и ще ти обясни за в бъдеще как да процедираш. Цитирай
Recommended Posts