Kris_ESP_M2 Публикувано Октомври 13, 2010 Share Публикувано Октомври 13, 2010 (Редактирано) Здравейте Напоследък съм решил да направя едно от тези 2те неща но въобще идея си нямам кое ще има по-добър резултат. Знам че майката му е пробването, ноо да кажем че няма как да стане. Ето как стоят нещата- Имам комбо усилвател за Китара Black heart little giant (мисля че са дъщерна фирма на Crate ) от 2 години близо, струва 512лв в магазина и принципно в нас свиря с Под студио през компютъра, а за участия или зимах назаем дисторжън или имах един Берингер уарп дисторжън за 50 кинта, който доста доволно се връзваше с комбото, но той здаде багажа. Сега се чудя, дали да си взема Boss Metal Zone MT2, което се оказва направо невъзможно, защото по магазините го доставят супер рядко и веднага се купува (поне с такова впечатление съм останал и така ми казват продавачите, щото почти от година разпитвам като минавам покрай магазините, така за всеки случай), а никой който го има не иска да си го продава ИЛИ така или иначе, напоследък усилвателя нещо ту ми шуми ту спира да шуми, носих го, уж нещо го правиха, но пак се случва от време на време и се чудя дали да не се ориентирам към някой Randall с драйвове и педал там за смяна на чист канал с Dirty за около 1000лв, щото примерно в репетиционната дето ходим, усилвателя има най-нечовешкия драйв (е верно, че е глава на Маршал с кабинет ама.. ) и така. Кажете вие какво мислите, може и някое предложение да дадете А, да. И да поясня че горе говоря за драйвове, дисторжъни, звука, който търся е- Траш метал / Хардкор . Клиина не е толкова важен, ако някой има предложения за модели Мерси предварително и Редактирано Октомври 13, 2010 от Kris_ESP_M2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rocker_vn Отговорено Октомври 14, 2010 Share Отговорено Октомври 14, 2010 грабвай един рандал за 1000лв и си ти. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Октомври 14, 2010 Share Отговорено Октомври 14, 2010 В купувам продавам се продава лампов гарланд по схема на меса за, май 800 лева или нещо такова. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockfire Отговорено Октомври 15, 2010 Share Отговорено Октомври 15, 2010 Лампов Гарланд 25-50в, комбо 3 входа, пълно с екстри,педалера, безупречен ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chris_barnes Отговорено Октомври 16, 2010 Share Отговорено Октомври 16, 2010 +1 за Garland. Свиря от 2 години с такъв по схема на Peavey 5150 и мога да кажа, че това е моят звук! Лампата си е лампа, тия транзистори не са ми по вкуса. Това с Метъл Зоната не е вярно, тук изскачат редовно освен това в xxxx обикновено има От стиловете, които си написал веднага ми хрумват 2 банди, които свирят с лампови Peavey-та, а именно Madball и Machine Head. Ако искаш да чуеш как звучи лампата - www.myspace.com/cutoffblagoevgrad песните са запис от репетиция и са смесвани след това. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Disposable hero Отговорено Октомври 16, 2010 Share Отговорено Октомври 16, 2010 кубе с драйв метълзоунът най-вероятно ще те разочарова, но ако толкова си му навит в раздела "продавам" доста често ги има. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Октомври 17, 2010 Share Отговорено Октомври 17, 2010 а колегата slacoth или нещо такова продава един randall за 300лв е ако имах възможност щех да го гушна и да бегам бръже та огледай това предложение Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts