alexthegreat Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 Може би заблуждението на колегата идва от една стара серия на "Ну, Погоди"...сещате се...там вълкът се правеше на китарист и се включи в контакта с китарката...и погръмна лекичко
DaftFunk Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 Е да! ама аз виждам един контакт пък.. и усилвателя ще трябва някъде да включа
Anakon Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 Мен веднъж ме питаха "Добре, тоя комплект барабани много добре изглежда. А от къде се включват?"
Dilian Nedev Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 <_>Мен веднъж ме питаха "Добре, тоя комплект барабани много добре изглежда. А от къде се включват?" :think: Ако това е истина , то за пореден път доказва колко тъпи хора има . Дори едно малко момченце/момиченце , примерно на 5-6 години , знае , че барабаните се удряд , не свирят сами
MDFk Отговорено Март 9, 2006 Отговорено Март 9, 2006 Една вечер да трия с час по-рано и да стане такова спам огнище... Пича получи отговор на въпроса си. Темата се затваря.
Recommended Posts