Satanirian Публикувано Март 7, 2006 Публикувано Март 7, 2006 спешноп ме интересуват мнения за 2 модела на зуум g2 и gfx-3 и 2-та са модели 2005-та единия е по-нисък клас а другия е як за "на живо" ако има някои, който е ползвал и има мнение да пише тйнкс предварително Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 Понятията "Zoom" и "як за на живо" са взаимно изключващи се... Цитирай
7thString Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 Zoom включен в добро кубе вади много приличен звук. Обаче включен в централното съкс Останалото е въпрос на ухо- чуй и избери Цитирай
Satanirian Отговорено Март 7, 2006 Автор Отговорено Март 7, 2006 няма смисъл от празни приказки, при положение, че и 3-та не сте свирили на нито един от 2-та модела интересуват ме мнения от хора, които са ползували продуктите Цитирай
DILETANT Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 Съмнявам се, че ще има някой който да ги е ползвал. Тук преобладават хората с предубеждение към продуктите на Зуум. Въпреки всичко аз смятам че те имат и добри аналогови, аналогово-дигитални (хибридни) и изцяло дигитални процесори, от по-висок клас, а не Зуум 505 например. За мнения най-добре виж в harmony-central.com ! Цитирай
7thString Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 Ами аз съм свирил на gfx-3 и ми хареса като първо впечатление. Иначе имам 707-II, но го ползвам само за ефекти Цитирай
Satanirian Отговорено Март 7, 2006 Автор Отговорено Март 7, 2006 DILETANT и аз смятам, че имат добри модели - особено g7.1/g9.2 серията кърти тотално в съотношение цена/качество, но няма да избързвам с покупката на такова животно Цитирай
DILETANT Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 DILETANT и аз смятам, че имат добри модели - особено g7.1/g9.2 серията кърти тотално в съотношение цена/качество, но няма да избързвам с покупката на такова животно Да, изборът за китарен процесор хич не е лесен. Още повече, че няма как да го пробваш. За БГ май музикална къща Филибе само предлагат да ти внесат ЗУУМ. Май и във Фактор се намираха някакви по-стари модели. Цитирай
TerminalFrost Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 Единият от процесорите ми е GFX3 и съм много доволен. Цитирай
Telerig Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 Не е вярно, че Zoom нямат хубави модели, тук от форума Rud има (не помня модела) раков преамп с лампа вътре които звучи убийствено, но естествено не може да се сравнява с малките "играчки" от нисък клас...към тях кои знае какви претенции за хубав звук на живо или не не може да има човек. Цитирай
killer Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 За раковият преамп на Зоом мога да ти помогна защото и аз свиря с такъв, моделът е 9150! За годините си е страхотна машина, много стегнат и стабилен звук, но му липсват екстрите на по новите процесори (дори и от нисък клас) като спикър симулации например! Аз смятам че зоом за парите си са страхотен избор, Чух един зоом G2 много за малко и останах с добри впечатления но не достатъчни че да ти го препоръчам (казвам недостатъчни от гледна точка на времето за което го чух, не стига за ясна преценка)!!! :twisted: Марио :twisted: Цитирай
Telerig Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 За раковият преамп на Зоом мога да ти помогна защото и аз свиря с такъв, моделът е 9150!За годините си е страхотна машина, много стегнат и стабилен звук, но му липсват екстрите на по новите процесори (дори и от нисък клас) като спикър симулации например! Аз смятам че зоом за парите си са страхотен избор, Чух един зоом G2 много за малко и останах с добри впечатления но не достатъчни че да ти го препоръчам (казвам недостатъчни от гледна точка на времето за което го чух, не стига за ясна преценка)!!! :hello: Да точно това е модела и с две ръце съм за него...защото за 300-400лв може да се намери на старо и е 100 пъти по добро нещо от тия джунджурии на същата цена малките...а колкото до симулациите има различни мнения, но аз мисля, че истината е далече от тях. Цитирай
Satanirian Отговорено Март 8, 2006 Автор Отговорено Март 8, 2006 неска си направих труда да прослушам банките с ефекти на gfx-3 и бих казал, че поне фабричните звучат мноого зле. Въпреки, че модела е правен по нова технология (аналогово/цифрови ефекти) Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 неска си направих труда да прослушам банките с ефекти на gfx-3и бих казал, че поне фабричните звучат мноого зле. Въпреки, че модела е правен по нова технология (аналогово/цифрови ефекти) То на всички процесори фабричните банки звучат тъпо ... С малко упорства може да се изкара доста по-добър звук от един процесор , така че не трябва да се преценява неговото качество по звука на stock-пресетите . Цитирай
Recommended Posts