Dankata0071 Публикувано Октомври 9, 2010 Публикувано Октомври 9, 2010 Не знам защо постоянно ми изчезват темите.... Чудя се между CORT EVL-K4 , CORT X-11 , Jackson JS30DK Dinky w/Licensed Floyd и Ibanez gsz120 Цитирай
Dankata0071 Отговорено Октомври 9, 2010 Автор Отговорено Октомври 9, 2010 http://www.musicworld.bg/bg/m_2120000/i_20...EVL_K4_BKS.html http://www.musicworld.bg/bg/m_2120000/i_20...t_X_11_BCS.html Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Октомври 9, 2010 Отговорено Октомври 9, 2010 Сподели каква музика искаш да свириш и колко пари ти се дават. Цитирай
Dankata0071 Отговорено Октомври 9, 2010 Автор Отговорено Октомври 9, 2010 ХЕВИ метъл. 550 лв макс Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Октомври 9, 2010 Отговорено Октомври 9, 2010 http://www.musicworld.bg/bg/m_2120000/i_20...EVL_K4_BKS.html взимай Корта, много ще си доволен. Предпочитам този Корт пред другия защото е от махагон и има EMG адаптери (не са цвете, но са са достатъчно метълски). А Ибанец и Джаксън за тия пари.. Цитирай
Dankata0071 Отговорено Октомври 9, 2010 Автор Отговорено Октомври 9, 2010 (Редактирано) Хмм. Чух го в нета този ЕВЛ и звучи някак си много дълбоко , по като за траш и други по тежки стилове метъл. Дали става за мейдън ? Има ли добър състеин? Другия корт има доста добър Редактирано Октомври 9, 2010 от Dankata0071 Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Октомври 9, 2010 Отговорено Октомври 9, 2010 (Редактирано) Махагонът звучи дълбоко, а липата е твърде звънлива - солата са много пробивни, но рифовете мътнеят. Китарите на Мейдън (поне сигнатурните им модели) са от елша, която има звук по средата между махагона и липата. Джудас свирят с китари от махагон, но в Painkiller албума звукът, сигурно си забелязал, е изключително изострен, защото са записвали с адаптери DiMarzio X2N (чиито твърде кресливи високи се омекотяват много добре от махагона). Мисълта ми е, че с махагона и евентуална смяна на адаптерите ще можеш да докараш това, което търсиш, и аз предпочитам за метъл по-дълбокия, но и по-ясен ритъм звук. Най-добре пробвай лично и двете китари. Състейнът е въпрос на много работи...... Редактирано Октомври 9, 2010 от KeRRANGKid Цитирай
Dankata0071 Отговорено Октомври 9, 2010 Автор Отговорено Октомври 9, 2010 Махагонът звучи дълбоко, а липата е твърде звънлива - солата са много пробивни, но рифовете мътнеят. Китарите на Мейдън (поне сигнатурните им модели) са от елша, която има звук по средата между махагона и липата. Джудас свирят с китари от махагон, но в Painkiller албума звукът, сигурно си забелязал, е изключително изострен, защото са записвали с адаптери DiMarzio X2N (чиито твърде кресливи високи се омекотяват много добре от махагона). Мисълта ми е, че с махагона и евентуална смяна на адаптерите ще можеш да докараш това, което търсиш, и аз предпочитам за метъл по-дълбокия, но и по-ясен ритъм звук. Най-добре пробвай лично и двете китари. Състейнът е въпрос на много работи...... мерси за инфото утре ще отида да ги пробвам и двете , проблема е че не мога много сола а искам да се уверя че става и за соло Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 10, 2010 Отговорено Октомври 10, 2010 Едва ли за 550лв. ще получиш най-страхотната китара, на която ще свириш цял живот, така че няма какво толкова да се притесняваш. Така или иначе, няма да намериш китара, която звучи като 100 различни китари и винаги звучи точно както искаш, веднъж като Gibson, веднъж като Strat, веднъж като Jackson, веднъж като Ibanez. Така че не се стягай много . Цитирай
Dankata0071 Отговорено Октомври 10, 2010 Автор Отговорено Октомври 10, 2010 Едва ли за 550лв. ще получиш най-страхотната китара, на която ще свириш цял живот, така че няма какво толкова да се притесняваш.Така или иначе, няма да намериш китара, която звучи като 100 различни китари и винаги звучи точно както искаш, веднъж като Gibson, веднъж като Strat, веднъж като Jackson, веднъж като Ibanez. Така че не се стягай много . Няма да е за цял живот но ще е за доста години китарата. Не съм мулти милионер и не мога да си позволя китари от сорта на 1000лв.. поне не докато не почна работа Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 10, 2010 Отговорено Октомври 10, 2010 (Редактирано) Е, и така да е, за учебна китара, мисля, че предложената ще ти свърши добра работа, а човек обикновено не се научава да бъде страхотен китарист за 1 година. Затова, както ти казах, няма какво да се притесняваш толкова. Гледай само да си избереш бройка без досадни дефектчета. Универсална китара няма, това исках да ти кажа. Най-добре е човек да има по една от всички по-популярни видове. Редактирано Октомври 10, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай
Dankata0071 Отговорено Октомври 10, 2010 Автор Отговорено Октомври 10, 2010 Е, и така да е, за учебна китара, мисля, че предложената ще ти свърши добра работа, а човек обикновено не се научава да бъде страхотен китарист за 1 година. Затова, както ти казах, няма какво да се притесняваш толкова. Гледай само да си избереш бройка без досадни дефектчета. Универсална китара няма, това исках да ти кажа. Най-добре е човек да има по една от всички по-популярни видове. Мхм със сигурност ще свърши добра работа Щом успях да се науча със сегашната , корта ще ми е екстра Цитирай
Dankata0071 Отговорено Октомври 10, 2010 Автор Отговорено Октомври 10, 2010 Купих си ЕВЛто!! Още не съм и се нарадвал Цитирай
Recommended Posts