EX-FLAMES Публикувано Октомври 9, 2010 Публикувано Октомври 9, 2010 (Редактирано) Най-после реших да си купя качествен двоен педал,НО доста ми е трудно да реша точно такъв.Спрял съм се на следните модели,и ако някой може да сподели впечатления и препоръки ще съм много благодарен Gibraltar Intruder (като единствено този видях ''на живо'' в тукашния МюзикСтор) Линк... Sonor DP472R Линк... DW 7002 PT Линк... Поздрави Дидо Редактирано Октомври 9, 2010 от EX-FLAMES Цитирай
boreto Отговорено Октомври 9, 2010 Отговорено Октомври 9, 2010 Гласувам за гибралтара. На мен ми харесват като изработка, визия и функционалност. Сонора е много по-семпъл, но с фабричните настройки е много удобен. Цитирай
vldp Отговорено Октомври 9, 2010 Отговорено Октомври 9, 2010 Дългата база на Сонора ти дава уникално предимство при техниката пръсти-пета,другата алтернатива с дълга база е Аксис,където паричките са малииииииииииии,ужас и безумие. Поздрави!!! Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Октомври 9, 2010 Автор Отговорено Октомври 9, 2010 Колеги,мерси за мненията,ама....сега съм в егати филма.Май ще се наложи да придумам кипъреца да разопакова останалите два кардана и да ги пробвам всичките на място,ама като им знам манталитета Все пак благодаря!!! Поздрави Дидо Цитирай
Danny47 Отговорено Октомври 10, 2010 Отговорено Октомври 10, 2010 (Редактирано) Съветвам те Gibraltar Avenger. Един модел под Intruder-a е, но е много по-лек и бърз. На чувство се доближава до Аксиса ми. Ако нещо се случи с моя педал (да чукам на дърво), ще си взема такъв. Редактирано Октомври 10, 2010 от Danny47 Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Октомври 10, 2010 Автор Отговорено Октомври 10, 2010 В магазина не видях Avenger за съжаление,но от друга страна точно лек и бърз двоен педал ми трябва.Сякаш все повече се навивам за Гибралтар-а,но нещото което ме притеснява е,че е флекси тайп,а не чейн драйв Цитирай
Sasho_Crasho Отговорено Октомври 10, 2010 Отговорено Октомври 10, 2010 Аз не останах с впечатлението, че Интрудера е лек и бърз, точно обратното. Авенджъра е друга история, както каза Дани, но аз бих те посъветвал от трите за DW-то. Цитирай
drumline Отговорено Октомври 12, 2010 Отговорено Октомври 12, 2010 Онзи ден пробвах към шест кардана (3те от тях бяха точно тези , та $#@^$ съвпадението) и от 6те кардана останах с впечатление че DW 7000 ми пасна най-добре на краката ми, и е бърз и удебен , за това трябва да пробваш преди да поръчаш или съответно да купиш , например ,втория който ми пасна беше един Мапекс той беше за по малко пари и в момента идва от САЩ насам , така че по хубаво първо пробвай. Поздрави от The Slyng ! Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Октомври 12, 2010 Автор Отговорено Октомври 12, 2010 Днес ходих отново,с решението да си взема Гибралтара....С 1000 зора убедих кипъреца(продавача,де) да ги пробвам и трите....но не ми харесаха,Dw-то наистина не е лош...но някак си не останах очарован от него като цяло.Мисля да отида и до магазините на Yamaha и Pearl,но не сам запознат с тяхните продукти,по-специално при двойните педали в средния ценови клас.Някой да сподели впечатления за двойни педали на тези марки Поздрави Дидо Цитирай
drumline Отговорено Октомври 12, 2010 Отговорено Октомври 12, 2010 Давай , ти си ! Pearl 0 DEMON, или гледай за някой Аксис те са много добри , незнам за най - добри , та един колега беше споменал че Тама , Пърл и DW правят войни по форумите , от сорта на този е по - добър , оо вижте излезе новият модел и така ... Пробването му е чалъма ! Поздрави и яко дръминг ! The Slyng Та хайде като си земеш кардан да черпиш по някое Цитирай
Danny47 Отговорено Октомври 13, 2010 Отговорено Октомври 13, 2010 На Pearl всичките им серии са доста добри и доста бързи. Гледай за педали, които нямат много широка конструкция и много тежки степенки. Дебелината на оста при лагерите също е от значние според личните ми наблюдения... колкото по-тънка и с по-малки лагери, толкова повече бързина. Пробвай най-евтините Сонори (същото се отнася за Avengera)... елементарни педали, но доста по-добре ми идват от към контрол и скорост сравнени със скъпите серии на DW или TAMA. Цитирай
imperor Отговорено Октомври 19, 2010 Отговорено Октомври 19, 2010 Що не вземеш да вземеш една Iron Cobra и да спреш да се чудиш?! Или имаш нещо против TAMA, макар аз да съм маниак на Sonor... Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Октомври 20, 2010 Автор Отговорено Октомври 20, 2010 Tama-та отпада поради причина от три цифрички - 448 евро Pearl Demon също - 639 евро ..поне ми останаха 20-на минутки свирене на него - и нямам никакви думи ...просто това е кардана !!!! Но да се върнем към реалноста,в събота ми предстои тежкия избор : Сонор-a или Гибралтар-а,DW-то също отпада,купиха го Цитирай
Danny47 Отговорено Октомври 20, 2010 Отговорено Октомври 20, 2010 Ако е Intruder, 100% Sonor повече ще ти хареса. Цитирай
Recommended Posts