filip.guitar Отговорено Октомври 13, 2010 Отговорено Октомври 13, 2010 А някой има ли някакви отзиви за Digitech RP 255 ? Много време ли отнема сменянето на банките ? Примерно ако свиря smells like teen spirit ,като сменя банка (от чисто към дисторжън) много ли се бави ? Цитирай
rocker_vn Отговорено Октомври 13, 2010 Отговорено Октомври 13, 2010 ти да не си помисли че в-ампа се бави 5-10 секунди....не...сигурно няма и половин секунда, даже и по малко но се усеща, аз го усетих , колегата дето писа и той го усетил, но сигурно има и такива хора дето няма да го усетят незнам. а въпреки това бавно сменяне при живо свирене не се усеща в 99% от случаите. при digitech RP 150 не съм чувал такова забавяне, един приятел ползва такъв. Цитирай
rocker_vn Отговорено Октомври 13, 2010 Отговорено Октомври 13, 2010 удряш един акорд и го оставяш да звучи и сменяш...ако има забавяне ще си проличи. макар че да си кажа честно досега никога не ми се е налагало при свирене да правя точно това, защото такъв рязък преход не е красива картинка.това е нещо върху което трябва да се поработи според мен - прехода от клийн към драйв звук. Цитирай
Recommended Posts