Jump to content
Българският форум за музиканти

Хора здравейте и от мен!


Recommended Posts

Името ми е Димитър и съм от гр.Пазарджик(може би най-чалгаджийския град в цяла България).Роден съм през далечната 1988 г. и оттогава живея и уча тук.Като цяло съм многостранно развита личност :idea: От малък чета изключително много фантастика и фентъзи,също така и криминална литература.Любими автори са ми:Толкин,Р.А.Салваторе,Клифърд Саймак,братята Стругацки,Робърт Шекли,Агата Кристи,Артър конан Дойл,Николай Теллалов,Рей Бредбъри и още много много автори.Чета постоянно,най-вече когато ръцете ми отмалеят от свирене,или просто не намирам вдъхновение да мисля нови композиции.Обичам също така компютърните РПГ-та(не говорим за ръчно противотанкови гранатомети :) ) и стратегии(както и хартиените рпг-та,въпреки че нямам много опит в тази насока),също така съм увлечен и по уеб дизайна.За музиката мога да кажа че слушам абсолютно всичко от най-лекия рок,до най-тежкия и брутален метъл.Също така обичам да слушам и да свиря от време на време класика,въпреки че откакто си купих електрическа китара преди 2 год. почти не хващам акустична.Обичам също така спорта,хубавите жени :) и да не забравям моята китара на която се стремя да свиря постоянно и се надявам това скоро да даде резултати.В форума за пръв път влезнах преди 3 месеца,но едва през последните 2 седмици взех да влизам по активно.Също така свиря в пазарджишката група ADUS от година и половина и се надявам в най-скоро време да успеем да се измъкнем от пародията наречена бг ъндърграунд.тОВА е от мен надявам се че не съм бил скучен :) Наздраве!!!!! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Mae govannen,

желая ти ползотворен престой по форума и повече полезно постове :)

П.П близард ли?

човека предполагам е фен на блекайсъл и уизардс fb дъ коуст

:) :)

Редактирано от drizzt
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Димитър Общи, добре дошъл. Има по-чалгаджийски град и от него ти пиша, братко.

 

Приятно и полезно прекарване.

Как е "Беки"?...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Димитър (maegril),

 

Здравей и добре дошъл! :)

Също обичам фантастиката, но напоследък не чета особено. :) Какво мислиш за Дмитрий Биленкин, чел ли си негови разкази? Напоследък и аз се увличам по дизайна. :)

 

Пазарджик пробужда у мен някои скътани из ъглите образи и мисли - позната учителка по музика от там, както и стар мой приятел пианист, който отиде да учи в Германия (и вече е завършил, мисля). На роднински начала ходеше в Пазарджик. :)

 

Пожелавам ти приятни и ползотворни разговори тук. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дмитрий Биленки - дааа, имаше един разказ "Живият пясък" ако не се лъжа. Съветската фантастика управлява. Само да спомена няколко имена: Стругацки, Сергей снегов, Сергей Павлов, Кир Буличов....и много още :curse:

Добре дошъл!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хей, започвате да ме радвате с литературните си вкусове! Здравей, maegril! :hello: Приятно изкарване във форума :curse:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Димитър Общи, добре дошъл. Има по-чалгаджийски град и от него ти пиша, братко.

 

Приятно и полезно прекарване.

Как е "Беки"?...

Брях, да не си от Перник и ти бре ??

 

 

Иначе по темата "ха добре дошел" !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте пак хора!Благодаря ви за милите думи :) Колкото за Дмитрий Биленкин-чел съм му сборника разкази:"Живият пясък",но за други негови произведения не се сещам да съм чел :lol: В момента яко чета книгите свързани със света на "Forgotten Realms". :lol: Колкото до града!Ми с групата другата седмица ще имаме изяви(може би за пръв път група ще свири в този град от 3 год. насам) та се надяваме яко да раздрусаме "Чалга черешата" ;):lol::lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.