maegril Публикувано Март 6, 2006 Публикувано Март 6, 2006 Името ми е Димитър и съм от гр.Пазарджик(може би най-чалгаджийския град в цяла България).Роден съм през далечната 1988 г. и оттогава живея и уча тук.Като цяло съм многостранно развита личност :idea: От малък чета изключително много фантастика и фентъзи,също така и криминална литература.Любими автори са ми:Толкин,Р.А.Салваторе,Клифърд Саймак,братята Стругацки,Робърт Шекли,Агата Кристи,Артър конан Дойл,Николай Теллалов,Рей Бредбъри и още много много автори.Чета постоянно,най-вече когато ръцете ми отмалеят от свирене,или просто не намирам вдъхновение да мисля нови композиции.Обичам също така компютърните РПГ-та(не говорим за ръчно противотанкови гранатомети ) и стратегии(както и хартиените рпг-та,въпреки че нямам много опит в тази насока),също така съм увлечен и по уеб дизайна.За музиката мога да кажа че слушам абсолютно всичко от най-лекия рок,до най-тежкия и брутален метъл.Също така обичам да слушам и да свиря от време на време класика,въпреки че откакто си купих електрическа китара преди 2 год. почти не хващам акустична.Обичам също така спорта,хубавите жени и да не забравям моята китара на която се стремя да свиря постоянно и се надявам това скоро да даде резултати.В форума за пръв път влезнах преди 3 месеца,но едва през последните 2 седмици взех да влизам по активно.Също така свиря в пазарджишката група ADUS от година и половина и се надявам в най-скоро време да успеем да се измъкнем от пародията наречена бг ъндърграунд.тОВА е от мен надявам се че не съм бил скучен Наздраве!!!!! Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 Привет! :hello: П.П. "Blizzard" рулират - и при RPG-тата ,и при RTS-ите. Цитирай
Фирма Айя Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 Здрасти Ние стеб вече се запознахме ама добре дошъл Цитирай
drizzt Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 (Редактирано) Mae govannen, желая ти ползотворен престой по форума и повече полезно постове П.П близард ли? човека предполагам е фен на блекайсъл и уизардс fb дъ коуст :) Редактирано Март 6, 2006 от drizzt Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 Димитър Общи, добре дошъл. Има по-чалгаджийски град и от него ти пиша, братко. Приятно и полезно прекарване. Как е "Беки"?... Цитирай
Steppenwolf Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 Димитър (maegril), Здравей и добре дошъл! Също обичам фантастиката, но напоследък не чета особено. Какво мислиш за Дмитрий Биленкин, чел ли си негови разкази? Напоследък и аз се увличам по дизайна. Пазарджик пробужда у мен някои скътани из ъглите образи и мисли - позната учителка по музика от там, както и стар мой приятел пианист, който отиде да учи в Германия (и вече е завършил, мисля). На роднински начала ходеше в Пазарджик. Пожелавам ти приятни и ползотворни разговори тук. Цитирай
Bleys Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 Дмитрий Биленки - дааа, имаше един разказ "Живият пясък" ако не се лъжа. Съветската фантастика управлява. Само да спомена няколко имена: Стругацки, Сергей снегов, Сергей Павлов, Кир Буличов....и много още Добре дошъл! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 Хей, започвате да ме радвате с литературните си вкусове! Здравей, maegril! :hello: Приятно изкарване във форума Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 Димитър Общи, добре дошъл. Има по-чалгаджийски град и от него ти пиша, братко. Приятно и полезно прекарване. Как е "Беки"?... Брях, да не си от Перник и ти бре ?? Иначе по темата "ха добре дошел" ! Цитирай
maegril Отговорено Март 7, 2006 Автор Отговорено Март 7, 2006 Здравейте пак хора!Благодаря ви за милите думи Колкото за Дмитрий Биленкин-чел съм му сборника разкази:"Живият пясък",но за други негови произведения не се сещам да съм чел В момента яко чета книгите свързани със света на "Forgotten Realms". Колкото до града!Ми с групата другата седмица ще имаме изяви(може би за пръв път група ще свири в този град от 3 год. насам) та се надяваме яко да раздрусаме "Чалга черешата" Цитирай
Recommended Posts