Redefine Публикувано Декември 24, 2004 Публикувано Декември 24, 2004 Има ли такова нещо? Някой чувал ли е? Според мен биха могли да се направят мноо гъзарски работи с него! Цитирай
jFog Отговорено Декември 24, 2004 Отговорено Декември 24, 2004 Има ли такова нещо? Някой чувал ли е? Според мен биха могли да се направят мноо гъзарски работи с него! Може и да има нямам идея,но във всички случаи ще става само за сола В Метал-а малко приложение ще има Цитирай
boogerman Отговорено Декември 24, 2004 Отговорено Декември 24, 2004 Вие сериозно ли говорите??? Не сте ли гледали сета на Vai от G3-то в Detroit (става въпрос за онази тригрифката... та гледайте(слушайте) най-долния гриф ) Цитирай
Bassko Отговорено Декември 24, 2004 Отговорено Декември 24, 2004 Аха Там свири изродщини! Използва я тая без прагчетата тук там, но ми се струва, че е настроена различно, защото праскаше някъкви акорди на свободни струни, които не звучаха никак зле. Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 24, 2004 Отговорено Декември 24, 2004 С Fretless Guitar произведена от Vigier свири Ron Thal, който е известен и като Bumblefoot. Цитирай
boogerman Отговорено Декември 24, 2004 Отговорено Декември 24, 2004 Аха Там свири изродщини! Използва я тая без прагчетата тук там, но ми се струва, че е настроена различно, защото праскаше някъкви акорди на свободни струни, които не звучаха никак зле. Да бе, някъв отворен строй е забил, ама не съм си правил труда да разбера какъв точно като се прибера ше зема да си го пусна, та да разследвам Цитирай
circles Отговорено Декември 24, 2004 Отговорено Декември 24, 2004 Я за такова животно не бех чувал! Цитирай
Redefine Отговорено Декември 25, 2004 Автор Отговорено Декември 25, 2004 Пичове дайте link към тоя лайф ако имате! Не че съм фен на Вай но ми е много интересно да чуя тоя фретлес! Цитирай
boogerman Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 Не сте ли гледали сета на Vai от G3-то в Detroit (става въпрос за онази тригрифката... та гледайте(слушайте) най-долния гриф ) ГРЕШКА!!! Лайфа е в DENVER :wall: :wall: :wall: Сори Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 Отвореният строй дет' го ползва Вай е E-A-E-A-С#-E (според книжката с транскрипциите). БТВ, тая китарка с трите грифа не я ли извади и на концерта в София? (така мисля) Цитирай
Delyan Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 Не!!! Друга беше, но пак с три грифа. Цитирай
Spaz Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 В София разправяше , че ше му счупи врата .. Сигурно верно е тежичко тва парче .. Цитирай
boogerman Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 В София извади онази сърцевидната, на която единия гриф е отдясно, а аз говорех за онази с форма на JEM. На нея трите грифа са един под друг От 2 дена го търся из нета и верно никъде го няма :think: ако си толкова загорел да го гледаш (струва си де ) прати PM и ше се видим да то го драсна на едно сиди Цитирай
Delyan Отговорено Декември 28, 2004 Отговорено Декември 28, 2004 Ibanez Jem Tripleneck Тук можеш да видиш въпросната китара с Fretless гриф. Цитирай
Recommended Posts