val4y_ Публикувано Октомври 3, 2010 Публикувано Октомври 3, 2010 Така малко ме беше страх да слагам първият си кавър и то точно на тази група, но винаги има първи път. Между другото съм болен. http://www.4shared.com/audio/6D7kjHOm/asffsafsa.html Приятно слушане, ако мога така да го нарека ^^ Цитирай
Hatered Отговорено Октомври 3, 2010 Отговорено Октомври 3, 2010 Ти верно си болен... Шегувам се. Единственото, което имаш на този етап е нещо като недоразвит слух. Пеене няма, кавър също. Все пак евала за ентусиазма, продължавай в този дух Цитирай
val4y_ Отговорено Октомври 3, 2010 Автор Отговорено Октомври 3, 2010 Hatered много благодаря за коментара :] Впрочем искам да ви информирам, че просто съм припявал от около 3/4 месеца, не съм ходил на уроци. Знам, че сигурно прибързвам с първият си кавър, но както и да е. Надявам се да не съм ви създал главоболие. Цитирай
muzicantini Отговорено Октомври 3, 2010 Отговорено Октомври 3, 2010 Ми... просто... изобщо нямаше да се сетим, че си припявал някога... наистина, ужасно е, нищо лично, продължавай да работиш, но такова пеене е само за банята. Цитирай
Лими Отговорено Октомври 3, 2010 Отговорено Октомври 3, 2010 Да, зле е, но да не ти пука, продължавай! Цитирай
bluelemon Отговорено Октомври 4, 2010 Отговорено Октомври 4, 2010 muzicantini плочките и те струват пари, по добре да не рискува в банята Баси майтапа! 1 Цитирай
Recommended Posts