ciriljhonson Отговорено Октомври 3, 2010 Отговорено Октомври 3, 2010 (Редактирано) Coll Тъкмо да възразя, "ама този използва ефекти" и то в клипчето хората си го показаха. Въпреки всичко много яко, ако трябва да бъда откровен, и аз съм си правил експерименти с вокал през Pitch Shifter, резултатите са много интересни. Обаче когато бях на 12 години, за първи път чух Bobby McFerrin и дълго време не вярвах, че този човек прави всичко само с даденото му от Господ. Просто това клипче ми напомни за него. Bobby McFerrin - Thinkin' About Your Body Редактирано Октомври 3, 2010 от ciriljhonson Цитирай
Tozi Отговорено Октомври 3, 2010 Автор Отговорено Октомври 3, 2010 Дали тези хора не си знаят много добре теорийката?!... Цитирай
ciriljhonson Отговорено Октомври 3, 2010 Отговорено Октомври 3, 2010 (Редактирано) Иска ли питане, а пък за практиката изобщо не се притеснявам. Редактирано Октомври 3, 2010 от ciriljhonson Цитирай
ciriljhonson Отговорено Октомври 3, 2010 Отговорено Октомври 3, 2010 Добър е Пак асоциация след чутото/видяното. Yıldız İbrahimova П.П. Надявам се да съм в тон с темата и да съм те разбрал правилно ? Цитирай
Tozi Отговорено Октомври 3, 2010 Автор Отговорено Октомври 3, 2010 Ами нямах точно пред вид пеенето без текст на определна гама с ритъм - скат и т.н.,нито пък определен музикален стил. Ето едни истински майстори на пеенето на ритъма: Цитирай
Recommended Posts