TRIC Публикувано Септември 29, 2010 Публикувано Септември 29, 2010 Здравейте Преди веме се допитах до знаещите във форума и мн ми помогнаха Дойде момента пак да прибегна до мъдростта на колегите (bow) А именно,трябват ми слушалки за клавира до 50-60 лв бих се радвал на мнения по въпроса,защото хич не съм на ясно с тая техника Благодаря предварително Цитирай
Portnoy_fan Отговорено Септември 30, 2010 Отговорено Септември 30, 2010 (Редактирано) Няма да ми е за сефте да препоръчам AKG K512, точно 60 кинта са. Смятам, че за тая цена е едно от най-добрите решения. Редактирано Септември 30, 2010 от Portnoy_fan Цитирай
TRIC Отговорено Септември 30, 2010 Автор Отговорено Септември 30, 2010 http://www.thomann.de/gb/the_tbone_hd990d.htm тези като спецификация са по-добри оба4е аз не знам точно разликата им :? Цитирай
peterko Отговорено Септември 30, 2010 Отговорено Септември 30, 2010 T-bone-а са за барабанисти (затворени са и не се чува външната среда през тях) Аз бих препоръчал - АКГ 141 монитор или студио малко по скъпи са но имат много повече приложения Тия които ти препоръчва Иво АКГ К512 също не са за подценяване. много зависи какво искаш да слушаш през тях. Дали само клавир-а си или искаш и да правиш смесване и мастериране с тях Цитирай
TRIC Отговорено Септември 30, 2010 Автор Отговорено Септември 30, 2010 Ми за сега май е само клавира. А за клавира не е ли пак добре да не се чува околната среда аз тарсих sennheiser някви ако има нисък клас...обаче май не мога да намеря до 60 лв А каде мога да ги пробвам тея магазини дето ги продават нещо? П.П. Разбирасе и др предложения са добре дошли Поздрави Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 30, 2010 Отговорено Септември 30, 2010 Тоя модел на Т-Боун не стават, те са за барабани, имах такива. Слушалки има във Фактор, Динакорд... Цитирай
peterko Отговорено Септември 30, 2010 Отговорено Септември 30, 2010 за Зенхайсер както и за всяка една марка която вади качествени клас Про неща си трябват парички иначе Senheiser, Shure, AKG, Bayerdynamic и прочие марки - Пари ... Можеш да похарчиш 40-50 лв за нисък клас слушалки от компютърен магазин (между другото това лято си купих едни китаици тип in-ear с много меки мембрани които учудващо слизаха под 40Hz като затвориш ухото плътно и бях много доволен от тях докато не си взех АКГ-то) така че отиди в някой голям магазин с повече избор и пробвай различни слушалки малки големи, квото видиш. Не е задължително да е марка за да те удовлетворява Поздрави Цитирай
TRIC Отговорено Октомври 12, 2010 Автор Отговорено Октомври 12, 2010 Благодаря на всички,бяхте мн полезни.Темата може да бъде закрита Цитирай
Recommended Posts