ProjectHamsterdam Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 Като изключим баса всичко е ОК.Хаха, шегичка! Харесва ми. ПП:: Що не сложите и малко ритъм китара за плътност? е тва не трябваше да казваш Абе то тва е ясно, че е на майтап... Ама за ритъм китарите сериозно - що не сложите наистина - може да стане още по-интересно?? Или сте решили да оставите парчето "да диша"? Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 ПП: Весела Коледа! Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 25, 2004 Автор Отговорено Декември 25, 2004 Като изключим баса всичко е ОК.Хаха, шегичка! Харесва ми. ПП:: Що не сложите и малко ритъм китара за плътност? е тва не трябваше да казваш Щото Щурма мрази ритъм китара, щото като има ритъм китара никой не чува баса на Щурма, а Щурма мрази като никой не му чува баса хахааха Всъщност истината е че това е моя песен, на която Митака ей така записа соло... а всъщност песента си е с ритъм китара по принцип... ако като я направя Митака има желание, пак ще запише соло и този път ще бъде с ритъм китара Весела и на теб Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 Щото Щурма мрази ритъм китара, щото като има ритъм китара никой не чува баса на Щурма, а Щурма мрази като никой не му чува баса хахааха Тва си е универсален проблем на всеобщото басистко човечество! (Ама и вие все се натискате да сте най-отпред...да бяхте станали вокали бре! ) Иначе като стане дай да чуем. Цитирай
sw1tched Отговорено Декември 26, 2004 Отговорено Декември 26, 2004 Тва си е универсален проблем на всеобщото басистко човечество! (Ама и вие все се натискате да сте най-отпред...да бяхте станали вокали бре! ) Абсолютно и отсекъде е така ! Не, сериозно..БАСА Е ПРЕКАЛЕНО СИЛЕН В МИКСА , соло китарата е яка а е сложен на фон . Барабаните са доре ама тоя чинел в началото :\ Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 26, 2004 Автор Отговорено Декември 26, 2004 Ти да го духаш... баса може да е силен в микса, но... но... аве няма НО, ама кво като е силен в микса... до сега да сте чули някой да каже: Баса е слаб в микса... НЕ... е Суит ме е чувал да го казвам, но това е по-скоро рефлекс преди да съм чул който и да е микс... Как да е Всъщност реално погледнато МИКС няма... Щото аз миксирах баса и барабаните, а Митака си набичи солото отгоре Но реално погледнато трябва наистина китарите да са по-силни... Аве кво да кажа... някой ден ще осъзная, че баса трябва да е тих, но дотогава ще вгорча живота на много китаристи Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 26, 2004 Отговорено Декември 26, 2004 Ти да го духаш... баса може да е силен в микса, но... но... аве няма НО, ама кво като е силен в микса... до сега да сте чули някой да каже:Баса е слаб в микса... НЕ... е Суит ме е чувал да го казвам, но това е по-скоро рефлекс преди да съм чул който и да е микс... Как да е Всъщност реално погледнато МИКС няма... Щото аз миксирах баса и барабаните, а Митака си набичи солото отгоре Но реално погледнато трябва наистина китарите да са по-силни... Аве кво да кажа... някой ден ще осъзная, че баса трябва да е тих, но дотогава ще вгорча живота на много китаристи Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 26, 2004 Автор Отговорено Декември 26, 2004 Ти да го духаш... баса може да е силен в микса, но... но... аве няма НО, ама кво като е силен в микса... до сега да сте чули някой да каже:Баса е слаб в микса... НЕ... е Суит ме е чувал да го казвам, но това е по-скоро рефлекс преди да съм чул който и да е микс... Как да е Всъщност реално погледнато МИКС няма... Щото аз миксирах баса и барабаните, а Митака си набичи солото отгоре Но реално погледнато трябва наистина китарите да са по-силни... Аве кво да кажа... някой ден ще осъзная, че баса трябва да е тих, но дотогава ще вгорча живота на много китаристи Не на тебе де Спокойно Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 26, 2004 Отговорено Декември 26, 2004 (Редактирано) Спокойно ОБОЖАВАМ ТЕЗИ ЧОВЕЧЕТА..... Редактирано Декември 26, 2004 от Nalbantov Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 26, 2004 Автор Отговорено Декември 26, 2004 (Редактирано) Спокойно ОБОЖАВАМ ТЕЗИ ЧОВЕЧЕТА..... Кои човечета? Редактирано Декември 26, 2004 от Sturmfuhrer Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 26, 2004 Отговорено Декември 26, 2004 Спокойно ОБОЖАВАМ ТЕЗИ ЧОВЕЧЕТА..... Кои човечета? e тези -----> :green: Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 Леле хеликоптери и вертолети навсиакъде ....... бравос ... Цитирай
Recommended Posts