filip.guitar Публикувано Септември 27, 2010 Публикувано Септември 27, 2010 Не съм много много навътре в нещата и за това ви питам какви адаптери да сложа на моят Скуаейер, че стоковите много шум вадят и са много некачествени. Свиря всякакъв стил музика но най-вече ''алтърнатив'' тъй че не търся 100% хеви метъл адаптери. Цитирай
Acei Отговорено Септември 28, 2010 Отговорено Септември 28, 2010 огледай се в линка по-долу http://cgi.ebay.com/SEYMOUR-DUNCAN-STK-S5-...#ht_1047wt_1137 предполагам, че нещо подобно ще ти свърши добра работа Цитирай
metalhammer Отговорено Септември 28, 2010 Отговорено Септември 28, 2010 Човека е казал SSH - трябват му 2 сингъла и хъмбъкер. За да постигнеш по натурално звучене - търси алнико сингли - ако са обикновени поне да са ривърз полярити за имаш хъм канселинг на междинно положение между двата. ХЪмбъкера вече е въпрос на вкус керамичен или алнико. Цитирай
filip.guitar Отговорено Септември 28, 2010 Автор Отговорено Септември 28, 2010 А каква е разликата между алнико и керамичен хъмбъкър? Цитирай
Fallenblood Отговорено Септември 28, 2010 Отговорено Септември 28, 2010 понеже казваш, че шуми - а екранирана ли ти е китарата? Цитирай
filip.guitar Отговорено Септември 28, 2010 Автор Отговорено Септември 28, 2010 Не знам какво означава това но китарата ми е включена дирекно към усилвателя (джи дек джуниър). Китарата и усилвателя ги взех комплект в който имаше и някакъв кабел уж ''Фендър профешанъл ноизлес'' ама пишеше че е правен в Китай и ми стана ясно за какво става въпрос. И наскоро си взех един кабел стаг който драстично намали шумът но все още ме дразни Цитирай
Fallenblood Отговорено Септември 28, 2010 Отговорено Септември 28, 2010 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=8690 ето за това става въпрос. добре е китарата ти да мине през тази процедура, та да не се окаже, че с новите адаптери е пак така. тоя gdec само що си го взел - акълът ми не го побира, ама.. to each his own Цитирай
Recommended Posts