alextraz Публикувано Септември 27, 2010 Публикувано Септември 27, 2010 Намерих изгодна акустична китара от 600 на 200.дефекта е в това че е счупена в горната си част на сантиметър от нулевият праг.Съмият грифт е непокътнат.Разбрах че може да бъде лесно залепена. Това променя ли звукът и може ли да има усложнения.Ако може и някоя препоръка за добър майстор в софия. Цитирай
Necrophagist Отговорено Септември 27, 2010 Отговорено Септември 27, 2010 Не би трябвало да има промяна в звука след като китарата има доста лепени места. По принцип такива счупвания се ремонтират,все пак без снимки никой не може да ти каже колко ще струва и дали ще стане Цитирай
rocker_vn Отговорено Септември 27, 2010 Отговорено Септември 27, 2010 главата ли е счупена? ако - да, аз не бих си взел такава китара. Цитирай
Javor Отговорено Септември 27, 2010 Отговорено Септември 27, 2010 Съгласен съм с rocker_vn. Ако мислиш, че е наистина лошо повредена, не я купувай въпреки ниската цена. Това е от мен. Цитирай
Лими Отговорено Септември 27, 2010 Отговорено Септември 27, 2010 (Редактирано) Ето тук е коментиран същия проблем http://forum.muzikant.org/index.php?showto...mp;#entry593880 Но, трябва да приложиш и снимки. Редактирано Септември 27, 2010 от Лими Цитирай
Fallenblood Отговорено Септември 27, 2010 Отговорено Септември 27, 2010 ако е счупена самата глава, дерзай - така или иначе струната трепти м/у горно и долно мостче може да се залепи саморъчно (ако се направи хубаво, даже може да е достатъчно здраво), може да се позаличи, може даже и с 20 лева да смъкнеш цената... Цитирай
L.K. Отговорено Септември 27, 2010 Отговорено Септември 27, 2010 Абе тя струната трепти, ама главата участва в резонанса. Цитирай
Recommended Posts