Jump to content
Българският форум за музиканти

Искам съвет


Spoke™

Recommended Posts

Здравейте хора.

Значи от преди доста време имам мерак да си взема бас.

Смятам да си го взема около Коледа и искам да попитам мога ли да си го взема втора ръка, на каква цена горе- долу, и какво друго освен самия бас ми трябва( усилватели и ако трябва какви, ) също така и уред за настройване ако ми препоръчате ще ви бъда много благодарен.

Ако темата не е за тук, моля модовете да я изтрият. :icon_shithappens:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Купуването на музикални инструменти втора ръка е законно в РБ, т.е. можеш. Цените са между 50 и над 5000 лв. Усилватлят трябва да е за бас. Кабелът е универсален. За нстройване-тунер.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А на каква цена са горе- долу тунерът и усилвателят. Трябва да кажа, че не държа усилвателят да е мега мощен, нещо нормално и с поносима цена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, не се обиждай, но със същия успех можеш да влезеш в ресторант и да кажеш, че искаш нещо за хапване. Разбирам че материята е нова за теб и това многообразие от прдукти, които за щастие вече можем да намерим и на нашия пазар, те обърква. Погледни има тема за съвети към начинаещи колеги. Разгледай какво са писали по-опитните, върни се назад в темите и може да намериш отговор на част от въпросите си. Също така може да посочиш и ориентировъчна сума, която би жертвал за тази своя /прощавай/ авантюра.

 

Успех! :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Също така забравих да спомена стиловете музика, които ще свиря- метъл, рок, пънк( тоест всичко твърдо и понякога може бас но ще е адски рядко)

Сори за дабъл постинга, просто не намерих бутон едит.

П.С Значи харесах си два баса

1вият- http://www.musicworld.bg/bg/c_397/i_16706/Stagg_P300_BK.html

2рият- http://www.musicworld.bg/bg/c_399/i_20664/..._Action_TB.html

За Корта изчетох доста положителни коментари, така че клоня засега натам, но все пак искам да чуя и вашето мнение. Сега ми остана само усилвателят, ако ми препоръчате някой хубав и лесен( естествено :cheers2:) ще ви бъда много благодарен.

 

Намерих и един комплект, какво ще кажете за него, сполучлив ли е, има ли смисъл или е боклук- http://www.musicworld.bg/bg/c_394/i_17297/...uitar_Pack.html

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Избягвай Behringer и Stagg, доколкото е възможно, а този комплект е един от най-неудачните начини да изхарчиш 330 лв.

Редактирано от blr
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, благодаря ти. Значи търсенето продължава. :cheers2: Все пак ако имате съвети, препоръки и критики не се стеснявайте да ги изкажете.

 

Все още не мога да намеря, бихте ли ми препоръчали някои басове като за начинаещи на цена от 200 до 300 лева?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.