shaym Публикувано Март 4, 2006 Публикувано Март 4, 2006 След повече от година във този Форум мисля,че и аз трябва да се представя 1.nick name:Shaym. име Калоян Калчев. 2.Възраст 20г.(май бяха толкова) 3.Образование за сега средно ,па ша видим. 4.Инструмент-БАРАБАНИ, и перкусии. 5.предпочитан музикален стил-Progressive,power,(абе квот ми хареса )и разбирасе Фънк- другата ми страст 6.Любими музиканти-Mike Portnoy,Virgil Donati,Tony Royster JR., Richard Christy, и куп други. 7. (Не)реализирани проекти много са. 8.странични интереси-готварство,гаджето ми и PC-та 9.Вкратце-свиря в групите REFLEX и LOGO ми това е Цитирай
Anakon Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Трябва да кажа сега добре дошъл....на човек който се е рег-нал във форума 3 месеца преди мен Ами нищо - аре добре дошъл, колега барабанчик! И всичко най- :hello: Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Привет,добре представил се! :hello: Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Регнал се е месеци преди мене, а си трае и се не представя... Ами здрасти Цитирай
shaym Отговорено Март 4, 2006 Автор Отговорено Март 4, 2006 здравейте момчета за какво трябва да казвам кога съм се регнал Цитирай
Katsko Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 по-важно е как свириш...а ти добре свириш,аз съм свидетел :read: Цитирай
Фирма Айя Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 А добре дошел и от мен :hello: Радвай се че си мъж щот жените тук са подложени на щедри сексуални помисли от силния пол Не че се оплаквам ама още не съм се изрусила, че да се радвам на споделени сексуални помисли Цитирай
bombjack Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Евала КАЛА )))) Групата ни няма да звучи така - ако не си ти на БАРАБАНИТЕ !!! Благодаря ти, че те има братле !!!!! .... с доста барабанисти съм работил с годините ......малко свирят така v BG .... REFLEX ....RULLZZZZZ !!!! хахаа и сега да не започнеш да ни гледаш от ВИСОКО )))) ..... поздрави от БАСИСТА ))))) Цитирай
shaym Отговорено Март 5, 2006 Автор Отговорено Март 5, 2006 BOMBJACK Мерси за милите думи REFLEX- RULLZz айде до поредното участие УТРЕ!!! Цитирай
maegril Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 здравей и отт мен shaym!Силно се надявам някой ден да ви гледам на живо цялата група Всичко най-добро! Цитирай
bigjav Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 Абе, аз от некъде те познавам май?! 6то не си кажеш за Преслава освен за Прогресив метъла, бе? Ох, ох, чак ме заболя стомаха А, и добре, че не си рус! 4ехме ати викаме Малкио Азис. :wow: Цитирай
shaym Отговорено Март 13, 2006 Автор Отговорено Март 13, 2006 здр bigjav преслава е хубаво нещо особенно ония големите работи отпред , а за Азис нито имам толкова коса колкот него (мисля че теб те гоня ) нито съм 120кг все още (пък и харесвам жени) кат се видим утре Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 Привет да ти е И...хм..какво против 100 килограмовите хора Хихи... аз не съм 120, но съм 110 Мъничък един такъв..добре, че съм висок... Да си прекараш много приятно сред нас...аз съм сигурен, че вече си Цитирай
shaym Отговорено Март 13, 2006 Автор Отговорено Март 13, 2006 (Редактирано) ми щом се появявам вече година и няколко месеца тук значи ми е гот почти винаги съм онлайн,но не ми се пише по темите Редактирано Март 13, 2006 от shaym Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 16, 2006 Отговорено Март 16, 2006 Привет и от мен! Думкай по тупаните приятел и си свиркай ( елате на гиг във Варна да ви чуем и тук ) Цитирай
Recommended Posts