Sound Публикувано Март 4, 2006 Публикувано Март 4, 2006 Здравейте колеги, видях на едно две места обява на някаква агенция за работа в чужбина, чието име нищо не ми говори. КАзва се НеоАрт и я представя някоя си госпожа Маргарита Богданова. Някой от вас чувал ли я тази агенция изобщо и какво е чувал за нея. Има ли позии в бизнеса или пак са някои мошеници? Предварително ви благодаря за мненията. Цитирай
Фирма Айя Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 НеоАрт - членува в сдружение Профон. Това е сдружение с нестопанска цел, коеото има разрешително от министерството на културата. За да членуваш вътре, трябва да имаш право на имресарска, продуцентска и др. дейност, което означава че е легална. Но колко е коректна, това не се знае. Ако ти предложи сносен договор, юридически издържан, значи си струва. Без договор не ходи никъде. Това от мен Цитирай
vihro Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Аз да си кажа По моя информация,има само ДВАМА официални мениджъри,които извеждат БГ музиканти навън-Кова4ев и Пей4ев.Това са най-големите имена,от дълги години в бизнеса.Който работи с тях,ясно,4е е доволен.Напоследък се нароиха много малки фирми4ки и фирменца,опитващи се да измъкнат кокала Как мислите,дали успяват Цитирай
tsetso Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Ето тук съм споделил някои мои виждания за тази фирма http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=8286 Цитирай
maegril Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 vihro можеш ли да ми дадеш някаква информация за тези двама мениджъри където си ги написал?Ще ти бъда много благодарен!!! Цитирай
tsetso Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 (Редактирано) Ох сърби ме езика да си отворя устата за агенции,ама ще ме псувате после.Затова ще изчакам да видя как ще се развие темата и ще реша дали да пиша по въпроса. Един съвет от мен:оправете си живота тук.Навън е тежко.Причини много.Не сме желани,въпреки че вършим страхотна работа. Темата е необятна мога да издам мемоари с риск да разведа половин България. Но както всеки бил навън достатъчно време си мълча и ви казвам:тук е живота,тук е лайфа. Вихро недеи да изказваш мнения след като не си наясно с конюктурата.Импресарий дал господ.Имам поне 5 сериозни агенций които изкарват групи навън редовно и още 5 които чат-пат,но не са подценяване.Без лоши чувства Редактирано Март 7, 2006 от tsetso Цитирай
Anna Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 Имам въпрос- и как да си опичаме работата в Булгария- тук 1000 $ не можем да изкараме освен ако не е от чалга. Винаги ще се намери някой който да ти подбие цената и да работи з апо- малко. Просто единствения ни изход е навън. Не се заяждам просто изказвам мнение. А че има много какво да се изпише за агенциите- виж това е така. Цитирай
vihro Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 Ох сърби ме езика да си отворя устата за агенции,ама ще ме псувате после.Затова ще изчакам да видя как ще се развие темата и ще реша дали да пиша по въпроса.Един съвет от мен:оправете си живота тук.Навън е тежко.Причини много.Не сме желани,въпреки че вършим страхотна работа. Темата е необятна мога да издам мемоари с риск да разведа половин България. Но както всеки бил навън достатъчно време си мълча и ви казвам:тук е живота,тук е лайфа. Вихро недеи да изказваш мнения след като не си наясно с конюктурата.Импресарий дал господ.Имам поне 5 сериозни агенций които изкарват групи навън редовно и още 5 които чат-пат,но не са подценяване.Без лоши чувства Ами това съм полу4ил като информация,за сега Ако са ме излъгали и аз ви лъжа-сори за което Цитирай
Steff Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 Един съвет от мен:оправете си живота тук.Навън е тежко.Причини много.Не сме желани,въпреки че вършим страхотна работа. Абсолютно подкрепям. От личен опит.Имам въпрос- и как да си опичаме работата в Булгария- тук 1000 $ не можем да изкараме освен ако не е от чалга. Тук не съм съгласен. Първо-знам, че могат да се докарват от 600 до 1000лв в нормалните месеци, както и от 1000 до 2200/2300лв ноември и декември, както и един-два от летните месеци. Правил съм го. Второ-от 1000-та долара, които ще изкараш там, сметни като се върнеш по колко са ти останали от месец, защото стандарта ни тук е доста по-нисък, така че е логично да ти остава по-голям процент от споменатите суми за нещата извън храна и режийни(ако си ги плащаш сама. Аз си ги плащам.)Не се заяждам. Просто изказвам факти. Цитирай
Sound Отговорено Март 10, 2006 Автор Отговорено Март 10, 2006 Пак ще си позволя да се върна на въпроса за агенциа НеоАрт. Имате ли идея в кой град са и въобще имат ли офис където мога да ги посетя? Цитирай
tsetso Отговорено Март 12, 2006 Отговорено Март 12, 2006 (Редактирано) Дал съм линк към официален саит.Там пише.Четете бе хора www.neoartzone.com Ани аз ги правя 1000$ тук.С музика.За теб не знам.И познавам доста музиканти които ги правят.Само че бачкаме като каторжници.Но както Стеф казва въпроса е какво остава.Докато в чужбина можеш да спестиш почти цялата сума(ТОВА ЗАВИСИ ИЗЦЯЛО ОТ ТЕБ)тук няма да я усетиш,защото в БГ каквото се изкарва се изхарчва веднага,за съжаление Редактирано Март 12, 2006 от tsetso Цитирай
Леко Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 Нов съм тук в този форум. Имам малко опит в чужбина и работа в България като музикант. Във България ако някой те прекара по леко го понасяш но ако не си с агент който не е патувал и НЕ знае за какво става дума, :read: може лошо да се изпатиш. Може да има само изваждане от твоя страна. Питай патили! Цитирай
Recommended Posts