GuitarFan Публикувано Септември 21, 2010 Публикувано Септември 21, 2010 Здравейте, имам желание да се науча да свиря на китара. Целта ми не е да ставам професионалист, искам просто да свиря за удоволствие.Отделил съм около 120-130 лева, но може и по-евтина. От това което съм чел си харесах Акустичната китара като инструмент. След търсене в интернет намерих това. Само не знам дали има разлика м/у акустична и кънтри китара. Какво е мнението ви за тази китара, а също и за китарите Кремона, един съсед ми ги препоръча. П.С. Като цяло искам да мога да свиря песните, които свири той. Поздрави! Цитирай
Yo The Real Отговорено Септември 21, 2010 Отговорено Септември 21, 2010 Не, няма, баш акустична си е. А Игор е изключителен и свири не само китарите, но и вокалите (ако ме разбираш)... т.е. не си се прицелил много ниско. Цитирай
GuitarFan Отговорено Септември 22, 2010 Автор Отговорено Септември 22, 2010 Е, може да не са точно неговите песни, но имам предвид като стила на звучене. А тази китара как ви се струва? Прочетох, че няма първа струна и това ме притеснява. Ще мога ли да си намеря същия вид струна (предполагам няма само един вид) и да я сложа и настроя, за да звучи както трябва? Или ще трябва да я давам в някой музикален магазин? Цитирай
crionic Отговорено Септември 22, 2010 Отговорено Септември 22, 2010 (Редактирано) Да ще можеш да си намериш струна.Във всеки музикален магазин ги продават,зависи къде си(защото където съм аз няма ).И в такъв случай си поръчваш от някой сайт - musicworld примерно..Но си купуваш целия комплект струни и ги сменяш ВСИЧКИТЕ А за настройването най-вероятно ще можеш,а ако не по-добре я дай на някой познат,който знае или помоли някой от форума (ако има такъв наблизо,разбира се)Едва ли ще има нужда от даване в музикален магазин Редактирано Септември 22, 2010 от crionic Цитирай
teodor624 Отговорено Септември 22, 2010 Отговорено Септември 22, 2010 Ако имаш някой приятел, който разбира повече, да дойде с теб, когато ти я доставят, за да я огледа, дали всичко и е наред. Виж и това - http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=88463 според мен си струва да дадеш още 20 лева над бюджета. 1 Цитирай
Recommended Posts