Guest Emptyself Публикувано Септември 19, 2010 Публикувано Септември 19, 2010 Прегладах темите, но не мога да си позволя да свалям големи програми. Искам като се уча с барабани, китарата и микрофона, да си записвам вкъщи с компа. Имам Creative, казаха ми да използвам един драйвер kx Project, защото имал хубаво ASIO. Но ми липсва програма. С Audacity не става същото като тия с врътките и плъзгачите. кажете някоя програма и ако има нещо на български - суер би дошло. И да не е голяма, защото няма да мога да се оправя.
Acei Отговорено Септември 19, 2010 Отговорено Септември 19, 2010 (Редактирано) Прегладах темите, но не мога да си позволя да свалям големи програми. Искам като се уча с барабани, китарата и микрофона, да си записвам вкъщи с компа. Имам Creative, казаха ми да използвам един драйвер kx Project, защото имал хубаво ASIO.Но ми липсва програма. С Audacity не става същото като тия с врътките и плъзгачите. кажете някоя програма и ако има нещо на български - суер би дошло. И да не е голяма, защото няма да мога да се оправя. adobe audition magix music maker Редактирано Септември 19, 2010 от Acei
abstract iv Отговорено Септември 20, 2010 Отговорено Септември 20, 2010 Reaper http://www.reaper.fm/download.php
Recommended Posts