chacho Публикувано Декември 22, 2004 Публикувано Декември 22, 2004 два интересни линка: първия e към сайта на някакъв италянец китарист- за тези който не са го чували/виждали :wow: :wow: :wow: - седнете стабилно (най-добре на земята) и си подпрете ченето с нещо. аз лично мисля че тоя пич е пълно паве от страна на въображение и още по голямо такова от към чувство при изпълнение и т.н., но пък от друга страна такова нещо не се вижда всеки ден, трябва да му се признае а тва е един пиянист (намерих го от раздела линкс на горния сайт и вече съм горд притежател на VK3) дето направо ме разби - чуите го и него. на снимката повече прилича на кръчмар ама кво да се прави, да е жив и здрав Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 Delian написа: Знаем ги!!! Да....не са ни непознати... Цитирай
Fortissimo Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 Особено Виталий модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
chacho Отговорено Декември 23, 2004 Автор Отговорено Декември 23, 2004 (Редактирано) ми радвам се че са ви известни интересно ми беше дали някои е виждал други подобни животни като ония пич италианеца- аз лично го гледах :wow: :wow: :wow: и пак не можех да повярвам- в крайна сметка реших просто да не му вярвам на човека :green: Редактирано Декември 23, 2004 от chacho Цитирай
synchu Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 http://www.chopsfromhell.com/ (както и на сайта му има линк натам, пък и вероятно го знаеш) там е фрашкано е със спортисти Цитирай
chacho Отговорено Декември 23, 2004 Автор Отговорено Декември 23, 2004 да бе, гледал съм ги тия сайтове въпроса е че никой от тия пичове даже не се доближава до италянеца, или поне никой който аз съм чувал. бахти, JP се чупи на 216bpm, пък тоя пич откарвал до 250-300 :exclaim: :exclaim: :exclaim: така четох някъде, не съм седнал да го засичам, но в общи линий не се съмнявам много Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 chacho написа: да бе, гледал съм ги тия сайтове въпроса е че никой от тия пичове даже не се доближава до италянеца, или поне никой който аз съм чувал. бахти, JP се чупи на 216bpm, пък тоя пич откарвал до 250-300 :exclaim: :exclaim: :exclaim: така четох някъде, не съм седнал да го засичам, но в общи линий не се съмнявам много :think: Цитирай
synchu Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 ...и аз тва казвам де....спортист....ше напраи олимпийски рекорд... на 300 ако можеш да различиш шестнайстина с дисторшън евала ти пра'им :-) имаше и един на гитар.цом дето беше постнал неква мазня на 300...пък не беше 'талянец... :-) все таки де - всеки се кефи на каквото се кефи да се кефи айде лека и със здраве успех! Цитирай
Recommended Posts