chacho Публикувано Декември 22, 2004 Публикувано Декември 22, 2004 два интересни линка: първия e към сайта на някакъв италянец китарист- за тези който не са го чували/виждали :wow: :wow: :wow: - седнете стабилно (най-добре на земята) и си подпрете ченето с нещо. аз лично мисля че тоя пич е пълно паве от страна на въображение и още по голямо такова от към чувство при изпълнение и т.н., но пък от друга страна такова нещо не се вижда всеки ден, трябва да му се признае а тва е един пиянист (намерих го от раздела линкс на горния сайт и вече съм горд притежател на VK3) дето направо ме разби - чуите го и него. на снимката повече прилича на кръчмар ама кво да се прави, да е жив и здрав Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 Знаем ги!!! Да....не са ни непознати... Цитирай
Fortissimo Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 Особено Виталий модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
chacho Отговорено Декември 23, 2004 Автор Отговорено Декември 23, 2004 (Редактирано) ми радвам се че са ви известни интересно ми беше дали някои е виждал други подобни животни като ония пич италианеца- аз лично го гледах :wow: :wow: :wow: и пак не можех да повярвам- в крайна сметка реших просто да не му вярвам на човека :green: Редактирано Декември 23, 2004 от chacho Цитирай
synchu Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 http://www.chopsfromhell.com/ (както и на сайта му има линк натам, пък и вероятно го знаеш) там е фрашкано е със спортисти Цитирай
chacho Отговорено Декември 23, 2004 Автор Отговорено Декември 23, 2004 да бе, гледал съм ги тия сайтове въпроса е че никой от тия пичове даже не се доближава до италянеца, или поне никой който аз съм чувал. бахти, JP се чупи на 216bpm, пък тоя пич откарвал до 250-300 :exclaim: :exclaim: :exclaim: така четох някъде, не съм седнал да го засичам, но в общи линий не се съмнявам много Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 да бе, гледал съм ги тия сайтове въпроса е че никой от тия пичове даже не се доближава до италянеца, или поне никой който аз съм чувал. бахти, JP се чупи на 216bpm, пък тоя пич откарвал до 250-300 :exclaim: :exclaim: :exclaim: така четох някъде, не съм седнал да го засичам, но в общи линий не се съмнявам много :think: Цитирай
synchu Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 ...и аз тва казвам де....спортист....ше напраи олимпийски рекорд... на 300 ако можеш да различиш шестнайстина с дисторшън евала ти пра'им :-) имаше и един на гитар.цом дето беше постнал неква мазня на 300...пък не беше 'талянец... :-) все таки де - всеки се кефи на каквото се кефи да се кефи айде лека и със здраве успех! Цитирай
Recommended Posts