KeRRANGKid Публикувано Септември 10, 2010 Публикувано Септември 10, 2010 (Редактирано) http://dl.dropbox.com/u/1393938/RELEASE/Le..._LeCto_beta.rar http://dl.dropbox.com/u/989974/Rifius%20Ri...ecto%20Test.mp3 Редактирано Септември 10, 2010 от KeRRANGKid Цитирай
dedomito Отговорено Септември 12, 2010 Отговорено Септември 12, 2010 Много приличен звук си изкарал . С какви кабинети е направено ? Иначе пробвах ВСТ-то и не се очаровах много . Цитирай
sardaesox Отговорено Септември 12, 2010 Отговорено Септември 12, 2010 Хубавия звук се дължи на качествено миксиране,само на едно място към средата чух чист семпъл,наистина могат да се направят с тоя plug-in прекрасни неща,ама за мен си остава загадка как.Дотогава оставам на amplitube3.Ще си позволя да предложа революционна идея в този форум-постващите хубав софтуерен микс да споделят как точно е направен-не разбира се с колко точно атака и релийз на компресорите,а например мастер плъгините ,които ползват,някои трикове и похвати като клипване на тъпани да речем,дублиране на тракове и куп още незнайни неща за мен и много други от форума.За пример:KVRAUDIO.COM Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Септември 12, 2010 Автор Отговорено Септември 12, 2010 Семпълът не е мой, а на един тип от форума на Andy Sneap. Quad track-нати китари с импулсите на Catharsis, Superior Drummer. VST-то кърти. За момента няма по-автентична симулация на Mesa, като изключим Axe-fx (или ампа на Mr Stench, ахаха ) . Сложете му Tube Screamer отпред и някой от безплатните Marshall-ски импулси на Redwirez, които постнах. Ако бумти, намаляйте от Resonance. Супер е! Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Септември 12, 2010 Отговорено Септември 12, 2010 ^ Е Жоро нали ти давам уроци в скайпа, също и Налбанта Цитирай
sardaesox Отговорено Септември 12, 2010 Отговорено Септември 12, 2010 ,не го пиша заради себе си,много хора се лутат тук.. Цитирай
dedomito Отговорено Септември 12, 2010 Отговорено Септември 12, 2010 http://www.esnips.com/doc/645e2799-6621-49...Poulin-Amp-Demo Оттеглям си думите преди малко . Ампа е супер да му се невиди ...Диста е един от ТН1 ,кабинетите са на Маршал , има малко ривърб и Вохенго Елефант накрая . Тупана е Адектив Дръмс. Цитирай
Fenix Отговорено Септември 12, 2010 Отговорено Септември 12, 2010 Хора моля ви се, наистина, като пускате семпли на нещо, пуснете семпли НА НЕЩОТО. Не някакви миксове. Не се заяждам, много се радвам, че сподели този плъгин, защото на сайта на Поулин още не е обявен и не се съмнявам, че като другите му работи е наистина добър, но особено от мп3ката, която си сложил, нищичко не се разбира. Има някакъв синт там, или кво е, блекметълското онова Има яко дръмс, яко чинели, кво ли не . Изобщо не може да се чуе характера на вст-то, защото другите неща много помагат, да се скрият евентуални дефекти. По принцип говоря, разбрах, че това не е твой семпъл всъщност. Още не съм го пробвал, но усещам, че ампа ще Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Септември 12, 2010 Автор Отговорено Септември 12, 2010 Не е ли по-важно да се чуе какво може да се постигне като краен резултат с VST-то? Цитирай
sw1tched Отговорено Септември 13, 2010 Отговорено Септември 13, 2010 Най-добре се демонстрира с микс на песен, която в даден момент остава само с китари. Може да направя и аз един семпъл тия дни, но не знам дали е нужно, има доста обещаващи семпли досега. Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 13, 2010 Отговорено Септември 13, 2010 (Редактирано) Ето 2 семпъла и един скрийн шот. Плъгина е супер. www.nalbantov.com/masters/Dimi_LeCto_Sample.mp3 www.nalbantov.com/masters/Dimi_LeCto_Sound_Mix.mp3 Редактирано Септември 13, 2010 от Black Bird Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Септември 13, 2010 Автор Отговорено Септември 13, 2010 Дими, не ползвай повече тоя snare, моля ти се Иначе са страхотни семплите и свиренето Цитирай
рахата Отговорено Септември 13, 2010 Отговорено Септември 13, 2010 Много ми харесва плъгина Благодаря KeRRANGKid! Цитирай
Recommended Posts