Mindblow. Публикувано Септември 9, 2010 Публикувано Септември 9, 2010 Честно казано, започнах да я правя с такова нежелание, но като чух какво се получава, адски много се вдъхнових. на китарата свири един приятел *Тъм* Цитирай
kmfb Отговорено Септември 10, 2010 Отговорено Септември 10, 2010 Ето така трябва да звучи тази песен, да! Честно казано - една от любимите ми от този период на Д2 песни, има чувство, което много добре е предадено в този кавър. И да, не съм фен на Дичо, та за това май ми харесва повече от оригинала. Поздрави за попадението! Цитирай
Polyphone Отговорено Септември 11, 2010 Отговорено Септември 11, 2010 Браво, моме, чудесно е станало! Много красив глас имаш, топъл тембър и пееш със силно чувство!!! Само на моменти леко форсираш, според мен излишно, но явно е въпрос на вкус. пп Много нежни беквокали правиш ! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 20, 2010 Отговорено Октомври 20, 2010 Еми по-яко е от на Дичо... Цитирай
Recommended Posts