Hillbilly Публикувано Септември 9, 2010 Share Публикувано Септември 9, 2010 Изпадна ми от бартер този ефект - ,проблема е ,че "колор" пот-а накъсва и пука при въртене,в смисъл на моменти избива по-силен сигнал,но не може да се задържи така,иначе си работи като овърдрайв>дист.като не се пипа няма шумове. Според мен е заминал и контакт спрей едва ли ще го оправи. Другите пот-ове бачкат добре. Може ли да се намери такъв потенциометър или най-добре на някой ако му се занимава в София да го ремонтира? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valeri_pj Отговорено Септември 9, 2010 Share Отговорено Септември 9, 2010 Е че виж какъв е пота и го смени не вярвам да е някакъв сложен! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Септември 9, 2010 Автор Share Отговорено Септември 9, 2010 Осведомиха ме ,че няма потове с такива габарити тук и трябва да го почистя,ма с моите 2 леви ръце сложно.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Септември 9, 2010 Share Отговорено Септември 9, 2010 Предлагам една дясна и една лява . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Септември 9, 2010 Share Отговорено Септември 9, 2010 и трябва да го почистя,ма с моите 2 леви ръце.. дай го на някой от София с две десни Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Септември 9, 2010 Share Отговорено Септември 9, 2010 значи...отпадам... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bghack Отговорено Септември 9, 2010 Share Отговорено Септември 9, 2010 Здравей, исках да кажа все пак и своето мнение, макар че самия ефект е ужасен, все пак си заслужава. Та да си дойдем на темата, точно преди 2 дена ми донесоха точно този модел ефект да го модифицирам, и забелязах абсолютно същия проблем със един от потенциометрите - накъсва и подобни. Цялата работа беше че събират прах или нещо и това е проблема. Успях да го почистя със компресор и прахосмукачка и оттогава не е правил проблеми на човека след като му върнах модифицаран ефекта и оправен . Та така просто отвори ефекта и свали потенциометрите, те са на една отделна платка закрепена за тялото на ефекта, като имаш предвид да свалиш капачките на потенциопметрите и да развъртиш гайките също, сваляш шасити на потенциометрите и с прахосмукачка ги почистваш и това би трябвало да ти реши проблемчето . Надявам се да съм дал полезна информация за теб и да ти е помогнала . Толкова от мен и всичко хубаво и успех ако ще го правиш ти Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Септември 9, 2010 Share Отговорено Септември 9, 2010 В тази тема има писано за почистване на потенциометри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Септември 9, 2010 Автор Share Отговорено Септември 9, 2010 Мерси на всички,ще пробвам да го изчистя и да отворя работа на Валяка.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Септември 10, 2010 Автор Share Отговорено Септември 10, 2010 Оправих го,отваряне>продухване и една пластинка леко я изкривих,че ми се стори че не допира както трябва,сега бачка без проблем. @bghack,мерси,много си е хубав ефекта,поне през Маршъл Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts