Лими Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 (Редактирано) Мога да разработя(разуча) посочена от вас поп-рок песен*(или в други стилове) и да ви покажа как да си я свирите с акорди, рифове и ликовете в нея. Цените варират според трудността, но са почти като при уроците по китара или по договаряне. Имам готови, разработени над 100 песни и мелодии от които може да избирате, при което тарифата е по-ниска. Имам и ноти на още 100 други, които почти или въобще не съм свирил, но няма проблем да ви ги покажа за разучаване. Стремя се да ги аранжирам по уникален вариант(близо до оригинала), който не може да се намери по Интернет, но мога и да ги опростя за по-лесно изсвирване, според индивидуалните ви умения и желания. * По моя преценка ще реша, кои парчета посочени от вас бих могъл да адаптирам за лесно изсвирване на акустична китара и кои - изобщо или почти не. А, ето и примери, разработени и изсвирени от мен. - пръстовка за дясна ръка - интро с китара плюс бас линия Имам разработен акомпанимент и на класически инструментални бисери, като тези: И много други За подробности на ЛС или e-mail: limy@abv.bg София Редактирано Септември 8, 2010 от Лими 4 Цитирай
Лими Отговорено Септември 29, 2010 Автор Отговорено Септември 29, 2010 (Редактирано) Фрагмент от песента " " на "Нова Генерация" Използвам перце за палец за по-отчетлив бас, но може и без перце. Редактирано Септември 29, 2010 от Лими Цитирай
Лими Отговорено Ноември 3, 2010 Автор Отговорено Ноември 3, 2010 Фрагмент от акомпанимента за Цитирай
Лими Отговорено Февруари 20, 2011 Автор Отговорено Февруари 20, 2011 Интродукцията на култовата балада " " - DEEP PURPLE.Използвам Капо на трета позиция за по-голяма свобода на лявата ръка и за по-продължителна и богата звучност при отзвучаване на басовите струни. Може да се изсвири и с перце за по голяма отчетливост. Цитирай
Лими Отговорено Март 8, 2011 Автор Отговорено Март 8, 2011 Друго култово парче - Pink Floyd.Показвам трите сола, почти така както ги свири Гилмор на този концерт. 1 Цитирай
Лими Отговорено Април 5, 2011 Автор Отговорено Април 5, 2011 - само солото в средата след модулацията в А#m - оригиналът Цитирай
angelvoice Отговорено Май 19, 2011 Отговорено Май 19, 2011 Извинявам се, че пиша в темата но звучат Страхотно!!! Alla Turka - Моцарт- направо Вдъхновяващо!!! Благодаря Цитирай
Лими Отговорено Януари 18, 2012 Автор Отговорено Януари 18, 2012 Акорди 4/4 ІІ:G I G I G I D I G G7 I C I G I G DG && :II II: C I C I C I G7 I C C7 I F7/9 I C G7 I C :II I C I C I C I G7 I C C7 I F7/9 I C G7 IC D I І G I G I G I D I G G7 I C I G I G DG && I І G I G I G I D I G G7 I C I G I G DG DG I && D G I & - четвъртина пауза Осмините паузи съм пропуснал да означа 1 Цитирай
Лими Отговорено Юли 18, 2012 Автор Отговорено Юли 18, 2012 (Редактирано) Малко се пренаситих от поп-рок музика, та се пренасочих към всякакво етно. Трансилвански, цигански сватбен танц и Акомпанимента към него. Разработил съм още подобни мелодийки и който иска да свирим заедно горепосочените бисерчета да ми пише на ЛС и да се хващаме сериозно за работа. Има "хляб" в това, мисля! Редактирано Юли 18, 2012 от Лими Цитирай
Лими Отговорено Януари 17, 2013 Автор Отговорено Януари 17, 2013 (Редактирано) Лесен начин с каподастер за чисто изсвирване с акустична и ел. китара на основният риф от парчето В началото използвам заглушаване с дясна ръка, което за този риф е много по-ефектно според мен. Този риф е доста труден за свирене дори с удобна ел. китара, а камо ли с акустична, но каподастера значително улеснява това изпълнение защото се използват и свободни струни. Тука едно момче го свири много добре с акустична китара и без каподастер, но това си е много труд, защото оригиналната пръстовка е доста неудобна за повечето от нас. Редактирано Януари 17, 2013 от Лими Цитирай
Лими Отговорено Февруари 19, 2013 Автор Отговорено Февруари 19, 2013 Демо вариант на акомпанимента, който може да се свири и като самостоятелна инструментална пиеса за кл. китара. 1 Цитирай
Лими Отговорено Март 6, 2013 Автор Отговорено Март 6, 2013 Все повече се пристрастявам към трансилванска фолк музика с "екзотични" тоналности и продължавам с още едно танцово бисерче от северните ни съседи. Romanian Gipsy и акомпанимента към него. П.П. Ако на някой му се свири и пее акустично неща подобни от горепосоченият еклектичен репертоар и други подобни, да ми се обади и да действаме здраво. Цитирай
Recommended Posts