Чукопад Публикувано Септември 5, 2010 Публикувано Септември 5, 2010 (Редактирано) http://www.youtube.com/watch?v=YttLNGf-VOA В Ре. Свиря от 9 месеца. Моля за вашето мнение Редактирано Септември 5, 2010 от Чукопад Цитирай
Heartman Отговорено Септември 5, 2010 Отговорено Септември 5, 2010 Адски е фалшиво!Не знам бекингтрак ли е това върху което свириш,но понеже знам че песента е в ми настрой си китарата като хората в нормален ми строй и после го изсвири това соло на 12-то прагче и ще звукне.Сега е ужасно фалшиво и няма какво да му се коментира много. Цитирай
Чукопад Отговорено Септември 5, 2010 Автор Отговорено Септември 5, 2010 Ем като ми дойдат струните дето поръчах, ще го презапиша Но иначе си го свиря от 12ти праг, само дето китарата е настроена в Ре. Цитирай
Heartman Отговорено Септември 5, 2010 Отговорено Септември 5, 2010 Ами как искаш да звучи като си я настроил в ре.Иначе добре го свириш ама не е в тоналност. Цитирай
Yo The Real Отговорено Септември 7, 2010 Отговорено Септември 7, 2010 (Редактирано) Човек, в този раздел всеки трети кавър е на NEM. Всмисъл, дори като изключим, че ненавиждам песента, пак, хубаво, знаеш го, ама пусни нещо друго, дори само заради разнообразието. Самото соло не коментирам, изтрил си го. Редактирано Септември 7, 2010 от Yo The Real Цитирай
Recommended Posts