Sasho_Crasho Публикувано Септември 5, 2010 Публикувано Септември 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=l3R3KqrJAI4 Оставям коментара на вас, щото аз нямам никакъв. Цитирай
TONY Отговорено Септември 5, 2010 Отговорено Септември 5, 2010 Не е за вярване , че с тази дървена ( доколкото разбирам от пиано) постановка, звучи толкова чисто. Така де, има и сума китаристи с "грешна" постановка, дето свирят яко. Гаргамела явно е талант. А от Мадоня ме кефи няколко пъти повече. Цитирай
martist Отговорено Септември 5, 2010 Отговорено Септември 5, 2010 Де да можех и аз така като се надрусам да свиря и пея... Ама то чистата кока е при тях...тука само с примеси и не стаа... Цитирай
7thString Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 Мен лично много ме кефи тая мацка в музикално отношение - определено класи над всякаква паплач, която въртят по разните му там музикални класации. Малко се престарава с "екстравагантните" дрешки, но пък всеки луд - с номера си http://www.youtube.com/watch?v=1nIvymJdjA0 - ето още нещо малко по в джаза Цитирай
Shagrath86 Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 Кефи ме на 1вия клип как здраво пее, все едно е хванала господ за т***ците . Само трябва някой да й напише най-после една свястна песен, че като я чуя случайно по радиото на работа скачам и излизам да подишам чист въздух :-S Цитирай
Бицев Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 По високите позиции в големия шоу бизнес няма случайни или измислени хора. Не всичко е направено (само) от пластмаса или с Autotune, нито се пробива само с... 'оная работа' - трябва някаква елемнтарна база, някаква минимална способност (която често е над максималната на ммнозина от нас), върху която може и да се гради (куха) надстройка от козметика и маркетинг. Но базата си е там... Не ми допада тази конкретна певица, дори в доста по-респектращите акустични изпълнения. Но явно не е случайна и тя - и доказва горната теза. П.с. Я някоя чалга звезда с име на нежен тайфун да седне на рояла и да си акомпанира нещо да я чуем unplugged? Цитирай
7thString Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 ето още малко тука се раздава много Цитирай
Shagrath86 Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 Бицев написа: П.с. Я някоя чалга звезда с име на нежен тайфун да седне на рояла и да си акомпанира нещо да я чуем unplugged? Owned! Цитирай
Fallenblood Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 захранваните с бритни спиърс и свои деца вече гледат това е новото поколение попара - интелигентна, интересна и също толкова тъпа и долна понеже моралът вече не е на мода досега антипатията към подобни изпълнители се аргументираше с тва, че музиката им е тъпа, сега и това ни взеха евалата, големи хитреци се извъдиха Цитирай
7thString Отговорено Септември 15, 2010 Отговорено Септември 15, 2010 Точно - както се казва "трябва и да се яде" За съжаление не се сещам за човек от нейния ранк, дължащ славата (и парите си) на пиано. (Говорим в съвременния свят, в който харесва ни или не - живеем) Цитирай
RonCarter Отговорено Септември 15, 2010 Отговорено Септември 15, 2010 Има такива и не са малко, само че не ги дават по МТВ... Въобще въпросните изпълнители и медиите, които ги лансират са за една определена среда и изпълнителя, на базата на способностите, разбиранията, манталитета, възпитанието и още ред други, решава сам на коя джамия да се кланя ))). Дето се вика, за всеки влак си има пътници...Това не важи за БГ разбира се ) Цитирай
RonCarter Отговорено Септември 15, 2010 Отговорено Септември 15, 2010 А за Лейди Гага, честно, не видях някаква чак пък толкоз виртуозност...Хвани някое девойче 9-10 клас от музикалното училище и мисля че ще я сложи в джоба си. Цитирай
Sasho_Crasho Отговорено Септември 15, 2010 Автор Отговорено Септември 15, 2010 Аз, в качеството си на автор на темата, май направих грешка като не споменах идеята, с която я пуснах. TONY добре ме е разчел, оттам нататък имаше една тъпня за наркотици, сега преминава в заяжданки. Пуснах го поради две причини: 1. Не очаквах да изкара такъв як груув. 2. За няколко месеца сред приятелите ми (немузиканти) я "лансирах" като "новата Мадона" заради скандалните клипове, поведение и т.н. като песните и не ме кефят особено (оказва се, че песните не са лоши, просто са в кофти опаковка с цел да се продават по-лесно...което автоматично прави опаковката добра по предназначение). От първото гледане на този клип нататък сметнах, че сравнението е напълно неуместно. Не е правилно да се сравняват музикантки с леки жени. Остава мистерията дали тези песни са си нейни и са били в такъв як аранжимент, но продуцентите са ги "скопили". Цитирай
sa6tiat Отговорено Септември 15, 2010 Отговорено Септември 15, 2010 (Редактирано) Извинявай, но и след уточнението ти пак не разбрах смисъла на тази тема? Скандална и популярна мома джари добре на пиЯно, блещи се и пее нормално за статута си? Е, и? Ако изразяваш симпатиЙ, ок. Но ако трябва да съм поразен... Както Ленън имаше някакъв псевдопарадокс в разказите си: "ОЩЕ НЕГРИ В КОНГО!!!" ? П.П. А, и извинявай: не може ли една талантлива или дори обикновена музикантка да е бесен курвор?!? Уац из да ., плийз? Редактирано Септември 15, 2010 от sa6tiat Цитирай
Recommended Posts