MadLemon Публикувано Септември 3, 2010 Публикувано Септември 3, 2010 Здравейте, имам едно кубе Marshall MG30DFX, което започна да прекъсва, след като се уради леко два три пъти отгоре свири за около 30 секунди още и после пак започва да прекъсва, отворих го но не видях нито прекъснати кабелчета нито изгорели чаркове. Има ли някои идея на кой мога да го дам да го погледне и евентуално да го поправи? Намирам се в София и нямам проблеми с транспорта. Благодаря предварително. Цитирай
zarko_santana Отговорено Октомври 6, 2010 Отговорено Октомври 6, 2010 Колега, Имаш студена спойка по платката някъде....ако имаш познат техник го накарай да ти я презапои. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 6, 2010 Отговорено Октомври 6, 2010 Дано е това! Най-евроятно е . Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 6, 2010 Отговорено Октомври 6, 2010 обърни се към Parni_Valjak, Evtim Djerekarov или metalhammer от форума. Все някой от тях ще ти помогне. Цитирай
gearhead Отговорено Ноември 11, 2010 Отговорено Ноември 11, 2010 Здравей , темата е малко стара и дано си решил проблема , но аз държа да изкажа едно предположение тъй като преди няколко дни имах същия проблем с едно бас комбо -marshall MB30.И при мен започна така да прекъсва , и като го побутна малко заработва нормално , после пак започва да прекъсва и така... отварях го ,гледах го и съвсем случайно установих , че проблема е в изхода за слушалки.Като вкараш жака веригата се прекъсва чрез избутването на една тънка "пружинна" лентичка ,като го изкараш ,тази лентичка би трябвало да затвори веригата отново и да пусне говорителя , да ама първата лентичка (тази която прекъсва масата) явно не беше достатъчно закалена и пружинираща и не се връщаше нормално и плътно а от вибрациите на комбото ту затваряше ,ту отваряше веригата и за това говорителя прекъсваше.На слушалки си работеше нормално.Временно реших проблема като я натиснах малко (по-грубо) с отвертката и я поизкривих за да дава добър контакт.Сега не мога да ползвам изхода за слушалки но усилвателя си бачка без грешка :)Тези дни трябва да отида да си купя една букса или ако трябва да го правя малко "по-спестовно" мога да сменя буксата с тази от CD IN входа.Там няма нужда от такова прекъсване на веригата :) Дано съм бил полезен , Георги Цитирай
Recommended Posts