Георги Тотев Отговорено Септември 23, 2010 Отговорено Септември 23, 2010 (Редактирано) Ето ви линк към мелодията на момчето, ама на мене никъде не ми се връзва Мими и любов там : Мелодия за Мимето Към автора: Иначе инициативате е похвална. Дерзай момче, дерзай. Има хора тука които ако ги помолиш както трябва и можеш да свириш ще ти поразкрасят мелодията. Стига пак да не се стигне до въпроса кокошката или яйцето (мелодията или текста). Малко градивна критика ако приемаш, но на тази мелодия нищо не може да се измисли. Както казах по-горе дори и за рап не става! Поздрави! Герги Редактирано Септември 23, 2010 от Георги Тотев Цитирай
Johnyy Отговорено Януари 3, 2011 Отговорено Януари 3, 2011 Малко повече цензура в този форум . Постовете Ви се четат и от малолетни Ти пък .. ако знаеш малолетните какво правят в днешно време ... ехееее това ще им е като молитва преди лягане в сравнение с тия глупости дето се вършат сега ... Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 3, 2011 Отговорено Януари 3, 2011 buy&sell изби рибата с чук Авторе,кат ти харесва някаква девойка,сам търсиш думите да и го кажеш. А тука у форума може да я тестваме дали е девствена - достатъчно сме кретени Т@шак да става - това си е твоя живот ,фен - не го споделяй с другите.. Цитирай
shizznipsss Отговорено Януари 31, 2011 Отговорено Януари 31, 2011 Ако все още ти е спешно .. http://forum.muzikant.org/index.php?/topic/96727-oaaenoiaaa/page__p__631696__fromsearch__1#entry631696 Цитирай
Recommended Posts