InvisibleKid Публикувано Септември 1, 2010 Публикувано Септември 1, 2010 Мога ли да намеря човек, който може да дере (най-вече ме интересува Fry Screaming)? И, който би приел ученик, когото да обучи специално в тази област срещу заплащане? Ако има - моля пишете ми на лично съобщение или на скайп : tr3v4o111 ! Благодаря предварително! СОФИЯ !!!!! Цитирай
InvisibleKid Отговорено Септември 3, 2010 Автор Отговорено Септември 3, 2010 Наистина ли в София няма никой, който може това !?! Хора не разочаровайте хората като мен... Цитирай
L.K. Отговорено Септември 3, 2010 Отговорено Септември 3, 2010 Липсата на предложения не ти ли навява някакви мисли? Цитирай
InvisibleKid Отговорено Септември 3, 2010 Автор Отговорено Септември 3, 2010 Моля те, подскажи ми! Цитирай
Viper-X Отговорено Септември 4, 2010 Отговорено Септември 4, 2010 Срещу 10 лева на час ще те науча да крещиш мен ми е вродено, на теб явно не Цитирай
Acei Отговорено Септември 4, 2010 Отговорено Септември 4, 2010 Мога ли да намеря човек, който може да дере (най-вече ме интересува Fry Screaming)? И, който би приел ученик, когото да обучи специално в тази област срещу заплащане? Ако има - моля пишете ми на лично съобщение или на скайп : tr3v4o111 ! Благодаря предварително! СОФИЯ !!!!! изтегли си дъ дзен ъф скийминг нек'ва жена препродава уроци на викачи Цитирай
InvisibleKid Отговорено Септември 6, 2010 Автор Отговорено Септември 6, 2010 Имам основа на дрането, но трябва човек, който разбира да ти каже в кое грешиш и да ти дава напътствия Цитирай
InvisibleKid Отговорено Септември 9, 2010 Автор Отговорено Септември 9, 2010 Не е възможно, наистина, да няма хора, които го правят в София...?! Цитирай
InvisibleKid Отговорено Септември 14, 2010 Автор Отговорено Септември 14, 2010 Eми аз за София се интересувам, дори да има в другите градове - това не ме интересува. Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Септември 27, 2010 Отговорено Септември 27, 2010 Еми аз мога да крещя. Но не мога да те науча - нещата са индвидуални. Общо взето гледай да захапеш някой висок тон и да вкараш дрезгавина... Просто гледай The Zen of Screaming. Цитирай
Recommended Posts