N1cksoN Публикувано Август 31, 2010 Публикувано Август 31, 2010 Тоя запис е отпреди няколко години. Като се знам колко можех да свиря тогава се изненадах, че пак горе-долу сполучливо е станало... Pink Panther? Има хорус(на баса и на китарата) и дилей - успоредно свързани, както и мастер ефект. Всичко е от клавира. Определено има какво още да се оправи. Как е според вас като нива и ефекти? Дали това е най-доброто, което клавирът ми може да изкара като звук? Ако вкарам още един инструмент, почва сериозно да реже от полифонията. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 31, 2010 Отговорено Август 31, 2010 Не ме кефи снеъра къде си го пльоснал. Сигурен съм, че е нарочно, но бяга ми груува нещо... Чинелките са мнооого тихи, а касата и барабанчето малко остри ми идват за мазно джазче като това. Успех! P.S. Pink Panther се пише. Цитирай
N1cksoN Отговорено Август 31, 2010 Автор Отговорено Август 31, 2010 Да - соло барабанът не е в ритъм изобщо. Вярно е и че за джаза, касата и солото е по-добре да са доста по-тихи.А чинелите по-ясни. А след това ще трябва и баса да се намали със сигурност. Мерси за съвета и че ми отговори все пак. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 31, 2010 Отговорено Август 31, 2010 Ако споделяш виждането ми за нещата (всеки си има негов вкус за това как трябва да звучи) и изпитваш затруднения да ги фикснеш мога да се опитам да помогна. П.П. Това ми е мегалюбима пиеса, но ми е доста трудно да я свиря на дръмс (баса/китара е лесно ). Да се напише дръм трака не е толкова засукано... Цитирай
N1cksoN Отговорено Септември 1, 2010 Автор Отговорено Септември 1, 2010 Няма нужда да те занимавам излишно. Все пак - ако ти имаш желание и време, мога да ти пратя траковете. Но надали ще седна да се занимавам точно с този инструментал Исках да разбера дали са добре миксирани нещата в тоя им вид. Иначе ако трябва да го оправям - първо ще презапиша барабаните. Мерси още един път. Като каза гледни точки помниш ли тази - Pink Panther (Ska Version) Цитирай
Recommended Posts