preIbanez Публикувано Август 30, 2010 Публикувано Август 30, 2010 ...въпроса ми е съвсем конкретен...имам G-major2 на който съм си направил пресети и отлично съм сработил с усивателя...обаче нещо не мога да си изкарам пресетчетата на миди педалиерата Behringer FCB 1010... ...искам да постигна нещо съвсем просто...имам пресети от 1 до 10 на юзер банката...искам просто да си ги изкарам в същия ред на педалиерата...нищо повече...когато свържа двете устройста ми излизат в някакъв странен ред пресетите от фабричната банка... ...това което намерих да прочета в нета ме обърка още повече...просто никога преди не съм работил с миди...и тепърва откривам топлата вода...така че ако има някой който знае как лесно да се оправя моля да сподели.... Цитирай
serengeti Отговорено Февруари 12, 2014 Отговорено Февруари 12, 2014 Има ли някой който може да ми каже как да пусна expression pedal B да работи.Активирал съм го,свети диода над него,но нито на Learn ми излиза миди нота,нито свети MIDI на G major-a, когато го натискам.Калибрирах го,отчита на FCB, но не праща MIDI ноти. Цитирай
dissident Отговорено Февруари 14, 2014 Отговорено Февруари 14, 2014 Педалиерата трябва да има настройка където задаваш кой номер пресет да отговаря на кой номер в процесора. Имаш ли Упътването на разбираем език? В моя случай (на Ямаха миди педал) това беше и после тръгна. Цитирай
serengeti Отговорено Февруари 15, 2014 Отговорено Февруари 15, 2014 Не ми е проблем да сменям пресетите,но втория педал не мога да го накарам да работи.. Цитирай
Recommended Posts