Пепи Публикувано Август 30, 2010 Публикувано Август 30, 2010 (Редактирано) Здравейте, имам следните запитвания. Искам да си взема такава китара, но с адаптeр. Не знам дали продават готови или ще трябва да се сложи допълнително и ако е така КАК се слага? И от каде може да си намеря евентуално и 200-300 кинта дали ще ми стигнат. Надявам се да можете да ме насочите. Поздрави Редактирано Август 30, 2010 от Пепи Цитирай
byron Отговорено Август 30, 2010 Отговорено Август 30, 2010 Здрасти, опитай с Кремона - гр. Казанлък. Произвеждат китари предимно за износ, чудесно качество и електроника. Потърси интернет сайта им, там има инфо. Цитирай
L.K. Отговорено Август 30, 2010 Отговорено Август 30, 2010 Дали точно фламенко китара искаш? Те са с найлонови струни и адаптер не ги лови. Могат да са с пиезомикрофони. Адаптерите са за метални струни, а с такива са уестърн китарите. Цитирай
Пепи Отговорено Август 31, 2010 Автор Отговорено Август 31, 2010 Искам фламенко китара, защото свиря с пръсти, само че доста тихо на моменти и затова ми трябва нещо за усилване на звука. Мерси за отговорите. Цитирай
Heartman Отговорено Август 31, 2010 Отговорено Август 31, 2010 http://www.musicworld.bg/bg/c_381/Size_Cla...al_Guitars.html Разгледай този сайт.Трябва ти акустична китара с найлонови струни и пиезо адаптер.После обаче ще ти трябва нещо в което да я включиш.Нещо като това. http://www.musicworld.bg/bg/c_469/Acoustic_Amps.html Цитирай
Slav Отговорено Август 31, 2010 Отговорено Август 31, 2010 Само за инфо, да не обърквате класическа с фламенко китара - има разлики между тях, макар и малки. Фламенко китарите имат нещо като прозрачен пикгард, който предпазва дървото от почукванията, които правят фламенко китаристите. Също така фабрично се произвеждат с по-нисък екшън, за да е по-лесно да се свирят завъртяните солажи. Цитирай
Пепи Отговорено Септември 1, 2010 Автор Отговорено Септември 1, 2010 (Редактирано) Разгледах каталога. Благода ря за помощта Редактирано Септември 1, 2010 от Пепи Цитирай
aldebaran Отговорено Септември 8, 2010 Отговорено Септември 8, 2010 (Редактирано) Само за инфо, да не обърквате класическа с фламенко китара - има разлики между тях, макар и малки.Фламенко китарите имат нещо като прозрачен пикгард, който предпазва дървото от почукванията, които правят фламенко китаристите. Също така фабрично се произвеждат с по-нисък екшън, за да е по-лесно да се свирят завъртяните солажи. Плюс това са по-"плоски"... царгата е по-малка и съответно звука е по-плосък и звънлив с по-слаби баси... Нисък екшън както каза колегата дори "браздене" на струните... Редактирано Септември 8, 2010 от aldebaran Цитирай
bustard Отговорено Септември 12, 2010 Отговорено Септември 12, 2010 (Редактирано) В РФ продават адаптер за акустична китара. Адаптерът се закача посредата на резонаторната дупка и се затяга, а от него има кабел. Ето това е: http://www.fender.com/products/search.php?partno=0992129000 Редактирано Септември 12, 2010 от bustard Цитирай
Recommended Posts