bassa Отговорено Май 22, 2009 Share Отговорено Май 22, 2009 ако говорим за красота е тва е истината и тва също и тези също и тва и тва общо взето Visit My Website Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Aquarelle Отговорено Май 22, 2009 Share Отговорено Май 22, 2009 От много време насам съм се наточила да си купя един бас най-накрая...защото за момента все прося от някой друг да ми дава, пък колкото и да е странно, на мен много ми допада този инструмент...и сега като я гледам тази тема и особено сайта на Ritter, някак се замечтах по ей това: Тези всичките някакси ми приличат на извадени от филм на Tim Burton Ама като гледам какви са им ценитееее... или както казва Буги: "Майкоооооууу..." Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Supersonic Bitch Отговорено Май 22, 2009 Share Отговорено Май 22, 2009 Втората снимка отговаря и на темата най-красив басист иначе двойният Кинг кърти мивки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bassa Отговорено Май 28, 2009 Share Отговорено Май 28, 2009 Човече! тва е ненормално яко!!! Марка? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts