Mephistofel Отговорено Юни 3, 2006 Share Отговорено Юни 3, 2006 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Радослав Отговорено Юни 3, 2006 Share Отговорено Юни 3, 2006 Последният е много як! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rudibass Отговорено Юни 3, 2006 Share Отговорено Юни 3, 2006 това кларк томпсън ли е и ако е даите линк кам тая страница Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Юни 3, 2006 Share Отговорено Юни 3, 2006 това кларк томпсън ли е и ако е даите линк кам тая страница Цъ - "Ritter". Ето линк: http://www.ritter-basses.com/ . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rudibass Отговорено Юни 3, 2006 Share Отговорено Юни 3, 2006 6тото тоя на праймъз свире6е с не6то подобно....но май закриха страницата и сега я търся Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Юни 3, 2006 Share Отговорено Юни 3, 2006 6тото тоя на праймъз свире6е с не6то подобно....но май закриха страницата и сега я търся Да не си се объркал нещо - тази марка е CTBasses(Carl Thompson). Страницата им е http://www.ctbasses.com/ . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rudibass Отговорено Юни 3, 2006 Share Отговорено Юни 3, 2006 сорри верно е така мн благодаря извини ме о6те един път Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Юни 3, 2006 Share Отговорено Юни 3, 2006 сорри верно е така мн благодаря извини ме о6те един път Моля ти се,за нищо! За да не ми е пълен офтопик мнението: . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Юни 3, 2006 Share Отговорено Юни 3, 2006 Този много прилича на предишния, но все пак не е същият Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Юни 4, 2006 Share Отговорено Юни 4, 2006 "Overwater" са си фирма,аз си харесвам ей този: :twisted: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gee Tee Age Отговорено Юни 4, 2006 Share Отговорено Юни 4, 2006 не знам колко от вас са виждали баса на Сам Ривърс от Лимп Бизкит който свети на тъмно. много красив инструмент Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Юни 4, 2006 Share Отговорено Юни 4, 2006 Това май беше поръчков Warwick неговия...и да, бива. И не е само един. Виждал съм 2 разцветки на този бас със сигурност. Аз ти препоръчвам обаче - разгледай и предните страници на тази темаа, няма да останеш разочарован. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolega Отговорено Юни 7, 2006 Share Отговорено Юни 7, 2006 Муахахахха - звяр до дупка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Юни 7, 2006 Share Отговорено Юни 7, 2006 Малко офтопик: Каква му е стандартната настройка на това 8-струнно животно...? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolega Отговорено Юни 7, 2006 Share Отговорено Юни 7, 2006 Малко офтопик: Каква му е стандартната настройка на това 8-струнно животно...? Абе май както си искаш, така е - те попринцип не са много стандартни самите басове, че и стандартни настройки да имат Предолагам (както всеки би предположил), че са от Ф#1 до Ф4... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts