Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте това е първата ми тема тук .. та така .. напълно начинаещ съм в свиренето нищо незнам тепърва ще се уча .. та така .. преди седмица 2 си взех китара Jackson Js1 Dinky изглежда много хубава така добре .. но кубе мога да си взема след известно време .. и така де все 1 наумих си да свиря през компютъра и ми трябва малка помощ за качеството ..

мисля да ползвам само Guitar Rig 4 + Asio4all v2 как ще е качеството .. ? Става ли за свирене ?? Вероятно има такава тема но тази ми е първа тъй че не ме съдете :) Моля ви помагайте ..

Редактирано от Johnyy
Отговорено

За домашно непретенциозно свирене става. Много неща, обаче, няма да стигнат до ушите ти.

Събирай парички за кубенце.

Отговорено

Аз ще събера ще го направя но до тогава ми трябва нещо да си дрънкам .. нищо не спомена обаче са за качеството можеш ли да сравнищ с нещо :)

Отговорено

Сори, няма да ти хареса моето сравнение. Като нямаш избор свириш с каквото има. Аз съм свирил във ВЕФ206.

Отговорено

А звука в реално време ли ще се възпроизвежда от колоните .. ? ?

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.