Johnyy Публикувано Август 27, 2010 Share Публикувано Август 27, 2010 (Редактирано) Здравейте това е първата ми тема тук .. та така .. напълно начинаещ съм в свиренето нищо незнам тепърва ще се уча .. та така .. преди седмица 2 си взех китара Jackson Js1 Dinky изглежда много хубава така добре .. но кубе мога да си взема след известно време .. и така де все 1 наумих си да свиря през компютъра и ми трябва малка помощ за качеството .. мисля да ползвам само Guitar Rig 4 + Asio4all v2 как ще е качеството .. ? Става ли за свирене ?? Вероятно има такава тема но тази ми е първа тъй че не ме съдете Моля ви помагайте .. Редактирано Август 27, 2010 от Johnyy Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Август 27, 2010 Share Отговорено Август 27, 2010 За домашно непретенциозно свирене става. Много неща, обаче, няма да стигнат до ушите ти. Събирай парички за кубенце. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Johnyy Отговорено Август 27, 2010 Автор Share Отговорено Август 27, 2010 Аз ще събера ще го направя но до тогава ми трябва нещо да си дрънкам .. нищо не спомена обаче са за качеството можеш ли да сравнищ с нещо Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Август 27, 2010 Share Отговорено Август 27, 2010 Сори, няма да ти хареса моето сравнение. Като нямаш избор свириш с каквото има. Аз съм свирил във ВЕФ206. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Johnyy Отговорено Август 27, 2010 Автор Share Отговорено Август 27, 2010 А звука в реално време ли ще се възпроизвежда от колоните .. ? ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muzicantini Отговорено Август 27, 2010 Share Отговорено Август 27, 2010 Johnyy намери ми скайпа: muzicantini , ще ти обясня всичко Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Август 27, 2010 Share Отговорено Август 27, 2010 Прочети всичко тук... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts