Jump to content
Българският форум за музиканти

Търся мнението на хора,които разбират от пеене


Judas Priest

Recommended Posts

Интересува ме всичко,което може да се каже за пеенето ми (приема се градивна критика разбира се :D занимавам се едва от 2 месеца ;) ) Ще съм благодарен,защото съм начинаещ !

Това са части от песни,които съм си записвал ей така без някаква причина както в началото когато започнах да се занимавам с пеене ...така и до днес :D

Най-стария запис е част от песента на Megadeth - Tornado Of Souls инструменталната част е от оригиналната песен

http://www.4shared.com/audio/-7VA521O/attempt_One.html

Следващия запис е от преди 1 месец и е част от друга песен на Megadeth -Good Mourning...... Black Friday инструменталната част е от Guitar Pro 5

http://www.4shared.com/audio/niL_BhFX/Good..._mixdown_b.html

Последния запис е правен преди 2 седмици и е част от песента Soldier Of Fortune.... инструменталната част е от Guitar Pro 5

http://www.4shared.com/audio/YuOJ2hi4/Deep...r_Of_Fortu.html

Всички записи съм ги правил на моя компютер с микрофон от 3 лева :D и не бих казал слаба,но със сигурност не е и стабилна звуковата ми карта.....

Под всичко,което може да се каже имам в предвид кое е добре,кое е зле,как се движа (бързо ли се уча).....Благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това което чувам аз е че си стягаш гърлото на по-високи тонове. ако се отпуснеш и дишаш спокойно ще имаш повече увереност и по ясен тембър

не имитирай а пей :)

като за първо ухо толкова (малко съм и уморен от днес ...)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:thumbs_up: Страхотен тембър - но незадоволително изпълнение! Не се отказвай, защото гласът ти е страхотен, но "трябва да се скъсаш от работа"! :greenball:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дори и да изглежда,че съм се опитал да имитирам някой от тези двамата певци...Със сигурност НЕ правя нищо с цел имитация..Мразя имитацията и имитаторите.....Мда и аз се усещам,че го стягам,но като не го стегна и високите тонове някакси съвсем не ми харесва как ги изкарвам :metalist: защото особено като стигна до последния тон (най-високия),който хващам,а именно на китара,настроена от ми бемол 13 прагче на първа струна (Ми) и там вече ако пак не стегна гласа въобще не е Метъл звучене....Какво е това тембър :greenangel: Аз наистина се занимавам от Мн малко време с това нещо пеенето (аз съм соло китара от 5 години) :greenangel: Фалшиво ли ми е пеенето ? Благодаря и на двамата :):punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://mediacafe.bg/the-scene/the-scene-musicclubs/93-6 - прочети това в общи линии дава първоначална представа ...

 

Не е фалшиво пеенето просто е със стегнато гърло което не е в твой плюс.

Редактирано от peterko
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кефи ме доста, НО си вдигаш гръкляна много на високо и спираш потока от въздух доста на високите тонове, или поне имам такова чувство :) :)

Имаш нужда от работа над диапазона :)

Редактирано от ViciouS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Със сигурност НЕ правя нищо с цел имитация..Мразя имитацията и имитаторите.....

Не е необходимо да осъзнаваш, че имитираш някого:yes:

Имитацията е свързана с въпроса ти "какво е тембър":) Най-просто казано понеже не си певец и се занимаваш с пеене отскоро критериите ти за това кое звучи добре и кое не са пряко свързани със способността ти да се доближиш до звученето на съответния певец.

Това е най-лесния начин да постигнеш "автентично" звучене в контекста на стила на песента.

 

Мда и аз се усещам,че го стягам,но като не го стегна и високите тонове някакси съвсем не ми харесва как ги изкарвам защото особено като стигна до последния тон (най-високия),който хващам,а именно на китара,настроена от ми бемол 13 прагче на първа струна (Ми) и там вече ако пак не стегна гласа въобще не е Метъл звучене....

Мда. Можеш ли да се запишеш все пак как изпяваш песните без да се стягаш? Ако не желаеш да ги пускаш тук можеш да ми ги пратиш на скайп.

Имаш ли някакви упражнения за разпяване?

От певците, които познавам по-отблизо тук мисля, че от полза ще ти е ascendendo, ако желаеш свържи се с него за конкретни съвети, свързани с по-грубичките вокали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.