patman Отговорено Август 26, 2010 Автор Отговорено Август 26, 2010 ~200 евро и още 100 разлика между 1570 и 1527 Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Август 27, 2010 Отговорено Август 27, 2010 Не знам къде гледаш цените, ама във форума има точно 1570 за 1100 лева и един APEX седмак на добра цена (ако не са заминали). Duzko r Valserp, съответно. Цитирай
patman Отговорено Август 27, 2010 Автор Отговорено Август 27, 2010 Цените ги гледам в томан. Иначе онзи 1570 го гледах, обаче е със старото тремоло и по-скоро бих си взел китара без флойд отколкото с такъв. Цитирай
Slav Отговорено Август 27, 2010 Отговорено Август 27, 2010 ^Много хора смятат, че старото Edge Pro е доста по-добро от Edge Zero. Цитирай
patman Отговорено Август 27, 2010 Автор Отговорено Август 27, 2010 ^Много хора смятат, че старото Edge Pro е доста по-добро от Edge Zero. Знам, но на мен повече ще ми пречи.. Представи си как през ден отделям по половин час само за да мина в дроп Д.. Цитирай
Valserp Отговорено Август 27, 2010 Отговорено Август 27, 2010 Е, нали каза, че стария шестак ще го ползваш за дроп-ре? Цитирай
patman Отговорено Август 27, 2010 Автор Отговорено Август 27, 2010 Е, нали каза, че стария шестак ще го ползваш за дроп-ре? Вече се чудя дали да не я продам. Един от съфорумниците ми пусна и идеята за Schecter та сега преслушвам каквото намеря, после ще се пробва и след 2 месеца когато имам парите ще видим. Цитирай
sevenstring Отговорено Август 27, 2010 Отговорено Август 27, 2010 Да направя и аз едно късно включване ... Не е трудно да се свикне на 7-струнна. Нито е кой знае колко сложно (като мислене), нито е някакво техническо предизвикателство за ръцете, даже тия изпилени модели са по-удобни от повечето 6-струнни. Основният въпрос, на който трябва да си отговориш, е дали имаш какво да правиш с нея. Ако отговорът, до който достигнеш, е в диапазона "ми, де да знам ся точно какво, с кого и колко ше свиря с нея, ама ше видим и ... абе яко си е 7-струнна", моят съвет е да си караш на 6. Цитирай
Recommended Posts