rockozaurus Публикувано Август 21, 2010 Публикувано Август 21, 2010 Търсих с търсачката, ама много оскъдно, както и в нета.Някой да е свирил на тези китари, или просто да има информация..?Знам че са голяма корейска корпорация, произвеждат много неща(като Stag в Европа),ама в случая ме интересуват само ел. китари.Имат някакви серии Silvertone i Greg Bennett итн.Конкретно ме интересува страт версията...Впечатления. Цитирай
blr Отговорено Август 21, 2010 Отговорено Август 21, 2010 (Редактирано) SamicK наистина са едни от най-големите прозводители на музикални инструменти в света. Това, което си постнал са подбрандове произвеждани от Samick. Не се сравняват със StagG, които са търговска марка, докато Samick са производители, по-скоро могат да бъдат сравнени с Cort. Навремето, в началото на 90-те бяха едни от първите не-български китари налични на пазара у нас. В момента не знам дали нйакой ги внася, но надали си и заслужава чак толкова. Редактирано Август 21, 2010 от blr Цитирай
rockozaurus Отговорено Август 21, 2010 Автор Отговорено Август 21, 2010 (Редактирано) Мерси, колега,грешката е изцяло моя.Заради К-то не ми излезе нищо на търсачката.Сега видях че има достатачно информация. П.П. Връщам си думите, няма задоволителна информация.Давайте. Редактирано Август 21, 2010 от rockozaurus Цитирай
blr Отговорено Август 21, 2010 Отговорено Август 21, 2010 E, няма http://www.silvertoneguitar.com/products/e..._ss11/index.htm Цитирай
SelfDestroyer Отговорено Август 22, 2010 Отговорено Август 22, 2010 Аз свиря с такава вече 3 години , внесена от Германия. Не е като някой Ibanez, ама за цената си е добра Цитирай
rockfire Отговорено Август 24, 2010 Отговорено Август 24, 2010 Фабриката на Самик работи и там се произвеждат доста китари на известни фирми./ЕSP,Prestige,Epiphоne, Dean, Schecter, Samick, Johnson Professional kачеството на инструментите правени там е същото както през 80те! Цитирай
Recommended Posts