rosso Отговорено Юли 6, 2011 Отговорено Юли 6, 2011 (Редактирано) Здравейте. Аз си бях взел от BabyThomas един комплект черни "DR Black Beauties" и честно да си призная изобщо не ми харесаха (освен на външен вид). Ще се обоснова: 1) Покритието пада сравнително лесно при местата на контакт с прагчетата, както и там където удря перцето. 2) Като звук бяха доста заглъхнали и на мен лично не ми харесаха - говоря за веднага след слагането им. 3) Издържаха 2-3 седмици и първа струна ми се скъса. Може да са били дефектни. По принцип късам изключително рядко струни. 4) Покритието на първите три струни някак не е перфектно гладко, ако се вгледате по-отблизо, и мен лично ме дразнеха на допир. След като се скъса ги смених с "Elixir" и разликата беше УШЕВАДНА!!! Редактирано Юли 6, 2011 от rosso Цитирай
Bobolin Отговорено Юли 6, 2011 Отговорено Юли 6, 2011 DR от няколко месеца лансират ново патентовано многократно по-добро от предходното им покритие за струните си водещо се К3. Според самите тях покритието издържа в пъти повече отколкото досега използваното от тях. Също така предлагат и доста атрактивни струни с неоново покритие. Всеки, който проявява желание, може да провери на САЙТЪТ ИМ. 1 Цитирай
rocker_vn Отговорено Юли 6, 2011 Отговорено Юли 6, 2011 ясно. а някъде в бг някой да продава от тези неоновите? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 7, 2011 Отговорено Юли 7, 2011 Не знам дали има в БГ, ама НЕ СИ КУПУВАЙТЕ! Вече писахме за тях, хич не са добри. Първо светят само на UV светлина, второ са УЖАСНО меки (все едно си дропнал в Eb), трето умряха много бързо. Общо взето - изък за парите... Цитирай
Krass_bg Отговорено Юли 7, 2011 Отговорено Юли 7, 2011 Днес ми пристигат струните (DR black beauties).. за акустичната и за електрическата и тези дни ще ги сменя и ще дам мнение Иначе по-принцип си карам с еликсир и съм супер доволен Цитирай
Recommended Posts