muzicantini Отговорено Август 13, 2010 Отговорено Август 13, 2010 Сложил някаква джаджа на главата на грифа само за да се чудят хората за какво е, без да има функция. Цитирай
the pick Отговорено Август 13, 2010 Отговорено Август 13, 2010 С тея мустачки е като Миодраг Иванов! 1 Цитирай
Karavadjo Отговорено Август 13, 2010 Отговорено Август 13, 2010 Да Ричи Блекмор свири на бял Fender Stratocaster а ето и екземпляра който си купих преди време. Цитирай
ultramega Отговорено Август 13, 2010 Отговорено Август 13, 2010 Фен си и то голям Готина китарка Цитирай
Karavadjo Отговорено Август 16, 2010 Отговорено Август 16, 2010 Незнам за килимчето ама знам, че съм държал някои китари на Ричи Блекмор в ръцете си.Бях обещал да разгледам някои от акустичните му китари.Ето една която използва той. Ако някой знае повече за модела да разкаже разбирасе ,че и аз мога да разкажа все-пак съм я държал в ръцете си. Цитирай
muzicantini Отговорено Август 16, 2010 Отговорено Август 16, 2010 Държал си такава или точно тази, с която той е свирил? Цитирай
Karavadjo Отговорено Август 16, 2010 Отговорено Август 16, 2010 Точно тази с която той свири. Цитирай
Karavadjo Отговорено Август 21, 2010 Отговорено Август 21, 2010 Виждам ,че никой не може да даде информация за тази китара. Смешно е защото във форума има уж големи специалисти. Днес ще сложа снимки на друга китара на Ричи Блекмор и ще помоля отново ако някой може да даде повече информация за тази китара да го направи ако ли не ще ми се наложи аз да обясня на всички с какви инструменти свири този музикант. Цитирай
Dodo... Отговорено Август 21, 2010 Отговорено Август 21, 2010 Добре де, аре обясни, снимки и ние можем да си намерим. Цитирай
docc Отговорено Август 21, 2010 Отговорено Август 21, 2010 На мен пък ми стана тъжно от развитието на темата. Не съм предполагал, че дискусията има за цел да оформя класация на "разбирачите", или да е някакъв вид изпитен тест! Ако ми беше известно - нямаше да се включа в никакъв случай! Имам още да уча! ... иначе, по въпроса (за последно): Yasuke Kawakami (по дизайн на R.B.). Цитирай
Karavadjo Отговорено Август 21, 2010 Отговорено Август 21, 2010 Браво Docc.Бях сигурен ,че само ти можеше да отговориш и го направи. Не това не е някакъв изпит и съм написъл ,че и сам ще обясня и разкажа повече но ми беше интересно да разбера дали някой друг щеше да отговори.Ще продължа темата с китари които използва Речи Блекмор и приканвам всеки който знае нещо повече по темата да пише...... Цитирай
Slacoth Отговорено Август 23, 2010 Отговорено Август 23, 2010 незнам за китарите, ама откъде мога да си поръчам такава "фендерска" униформа бутушките особено са мега китарджийски към автора: защо си нарекъл темата "питане", като единствената ти цел е да парадираш колко си осведомен? Цитирай
Lekov Отговорено Август 23, 2010 Отговорено Август 23, 2010 (Редактирано) @ Karavadjo Бате, болен ли си? Сериозно почвам да се притеснявам че си някой луд психар, който пише по форумите. Претендираш за някакви космически познания и близки срещи с инструменти на известни китаристи, но честно казано освен снимки от гугъл и твоето безцелно лаене друго не видях. От docc например, който не се е филмирал като теб, всички почерпиха много повече знания в сравнение с твоите недомлъвки. Правописа ти не искам да го коментирам, защото самият аз не съм цвете, но на доста места е учудващо неправилен. Ако си някой комплексар, който не знае как да извоюва уважението на хората, по-добре не пиши повече в темата. И тия твои постове от рода на "аз знам много но нека другите се изкажат и аз ще ви разкрия откъде идва топлата вода после" честно казано ги гледам от 2 страници вече. Ако имаш нещо да казваш направи го - изчерпателно, обосновано, подкрепено със снимков материал и попито с лек хумористичен стил, за да се усети и личният характер на преживяването ти. Обаче ако имаш намерението да си правиш бъзици с форума и неговите потребители по- добре не продължавай. Съжалявам за остротата на коментара ми на моменти, но в крайна сметка изразявам личното си мнение и не смятам че е нормално някой да си прави бъзикчета със посетителите на форума и да парадира със знанията, които все още не е показал. Това не е състезание приятелю. ПС: и спри да пишеш през ред. трудно се чете и не мисля че привличаш особено внимание с това. Редактирано Август 23, 2010 от Lekov Цитирай
Recommended Posts