Jump to content
Българският форум за музиканти

Kонсултация


ahamay

Recommended Posts

здравеите ,искам да ви помоля за мнение относно избор на клавир за работа в кръчма.двоумя се между,,roland VA7'',или,,GW-8''.такива са възможностите ми.ще съм благодарен на мнения по този въпрос.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти,

 

Ако зависеше от мен аз бих взел GW-7. Машинката е с 32Mb wave памет и си е доста по-сериозна от VA-7 като цяло. Има USB за връзка с компютър, допълнителни ефекти и още сумати плюсове. :pray:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

GW-8 :pray:

 

VA-тата са 100 годишни клавири.Макар и много скъпи за времето са си стара мода.Изобщо не ги слагай в графата.Имат проблеми с дисплея,софтуера им е кенеф като на почти всички супер мега наблъскани с екстри роланди от началото на 2000 година. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Къв Роланд, ква чалга бре, тези тези свирки не стават, може да ги ползваш само като плеари. За живо свирене на поп фолк само КОРГ, иначе няма а те харесат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За поп фолк и чалга само КОРГ!!! ПА 50, ПА 60, ПА 80, ПА 500!!! ПА 800/ако разполагаш с повече средства/ ПА 50SD от магазина е 766 Евро, ПА 500 1022 Евро, ПА 500 Oriental Edition е 1122 Евро! ПА 60 и ПА 80 само втора употреба тъй като вече не се произвеждат! ПА 500, ПА 50 и ПА 50SD Made in China! ПА 60, ПА 80, ПА 800 и ПА2хПро Made in Italy!!! Успех :girl_cray2::whistle::drummer:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.