spaghetti Публикувано Август 11, 2010 Публикувано Август 11, 2010 Отдавна не бях качвал тук. Работа;работа;работа Ето едно парче на проекта ми ON WINGS може-би позабравена вече с времето формация но все още жива -предстоинов албум Е все пак демото е от преди 10 години-ще ме извините Дано ви хареса Цитирай
Николйеското Отговорено Август 23, 2010 Отговорено Август 23, 2010 Tearing Away е албум, който редовно си пускам да слушам, не се шегувам. Много бих се радвал ако проекта се възроди, с удоволствие бих посещавал ваши концерти Цитирай
Slacoth Отговорено Август 23, 2010 Отговорено Август 23, 2010 Аз също съм слушал 5-те парчета и ги намирам за много яки. Жалко, че не сме градски, можеше да спретнем нещо. Цитирай
GRiND BaSTaRD Отговорено Август 25, 2010 Отговорено Август 25, 2010 Точно вчера слушах цялото демо Tearing Away от '95-та. Преди бях чувал само едно от петте парчета и ме беше впечатлило. Доста добър дуум - един крайно непопулярен стил по нашите земи, но пък явно и сред малкото такива проекти се намират качествени. Успех с възраждането на идеите! Цитирай
Recommended Posts