mishina Публикувано Август 11, 2010 Share Публикувано Август 11, 2010 Да започна с това, че изчетох няколко теми, опитах да се свържа с лютиер, който беше препоръчан във форума, но се оказа че човека не е в София. След като прочетох, че във форума има доста хора, котио се занимават с това реших да пиша. Проблема ми е, че разстоянието между струните и грифа на моя акустичен Фендер ( http://fender.com/products/search.php?partno=0960620232 ) е голямо и доста се мъча докато свиря някои неща. Та въпросите ми са има ли някои, който все пак го е правил, и има желание да намали екъшна на китарат ми, колко пари ще ми струва ии дали това може да стане в рамките на около седмица (не е прищявка просто заминавам в чужбина). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valeri_pj Отговорено Август 12, 2010 Share Отговорено Август 12, 2010 Аз не мога да разбера как фирмата Fender пуска такава китара за 430 долара с такъв голям екшън.Това не са малко пари. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Август 12, 2010 Share Отговорено Август 12, 2010 За съжаление съм виждал и по-скъпи модели, които са така и искат бъзикане, за да станат "годни" за употреба... А на евтините е почти задължително да са толкова зле. Не само за начинаещ е трудно, но пък в такъв случай е брутално направо! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts