Twisted_By_Design Публикувано Февруари 25, 2006 Публикувано Февруари 25, 2006 привет на всички казвам се петър от едно софииско село съм (люлин 2) ) гледам тука вси4ки се представяте та реших и аз свиря на бас (нереализиран китарист хаха, в момента се подвизавам в две групи (Waste Of Time и S.A.W.) та понеже требе да съм изряден реших да попълня формата предложена от Snowwhite: 1)nickname: Twisted_By_Design 2)Възраст: 22 3)Образование:ми не помна....маи средно 4)Вашият инструмент/и:4 струни...6 струни...важното е да има струни 5)Предпочитан музикален стил:ска, пънк,...малко метъл,транс и ембиънт хаха 6)Вашият вдъхновител:Rancid, NoFX, Strung Out, Bouncing Souls, Gina Ska 7)Досегашни (не)реализирани проекти:Mission To Mars 8)Странични интереси: бира и изрусени жени 9)В кратце(или с две думи за вас самите):с две думи...ми немам думи Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 Ха привет и земи тая биииириишшкаааа!!! Цитирай
Kelly Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 А добре дошъл!!!! :hello: More PUNK, more fun Цитирай
IgniteAll Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 Дай боже повече басисти!!! Със здраве да си лафиш с нас тадява! Драго ми е и на мен! Като стана дума за биричка... да ги направим повече от една Цитирай
Anakon Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 Привет човече! Ти си ново ценно попълнение сред пънкарските ни редици...щото пънкарчетата в тоя форум май се броим на пръстите на едната ръка. Айде наздраве и приятно изкарване тук П.П. - и специален поздрав с "Life Won't Wait" на RANCID Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 Здрасти, добре дошъл, добре заварили! Цитирай
don_pepinio Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 Здрасти басистче!!! :hello: Добре си дошъл!!! Цитирай
pacman Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 Добре дошъл! Пънко, както добре знаем, нема умре! Аз пък те поздравявам със Stranger Than Fishin' Цитирай
Recommended Posts