sturm Публикувано Август 10, 2010 Публикувано Август 10, 2010 Здравейте! Днес се се сдобих с 1 соло барабанче Amati. Взех го 2ра ръка. Евтинко излезе... и реших да го взема. Въпроса ми е как да сложа корда на тази машинка: Едната страна: Другата страна: Благодаря предварително на всички помогнали Цитирай
vihro Отговорено Август 10, 2010 Отговорено Август 10, 2010 (Редактирано) Рибарска корда 0.50-1мм,здраво синтетично преплетено въже не по-дебело от 2мм...в общи линии всичко за което се сетиш стига да е достатъчно здраво, но колкото се може по-тънко, за да не пречи на пружините да допират кожата. А как да я сложиш,дупките виждаш ли ги Кордата трябва да мине през всички тях,а след няколко опита и ще разбереш колко да ти висят пружините като е изключено лостчето,така че като го "включиш" пружините да са натегнати според твоя вкус. Успех И като цяло,ако не се справиш може да ме намериш в Надежда от следобед нататък,а преди обед в Слатина до "Булгарплод" и ще го направя. Редактирано Август 10, 2010 от vihro Цитирай
sturm Отговорено Август 11, 2010 Автор Отговорено Август 11, 2010 МНОГО благодаря. Ще се опитам да го направя. За жалост не съм от София. Цитирай
бобчо Отговорено Август 11, 2010 Отговорено Август 11, 2010 Братле,пробвай така http://bobibob.snimka.bg/photos-from-gsm/p...525001.20062845 !Ползвана и връзка от шорти ,със запалката нагряваш въженцето и с пръсти го правиш максимално тънко за да го прекараш през дупките! Извинявам се за качеството на снимките,но са от телефон!Надявам се да съм бил полезен!Поздрави!!! Цитирай
Recommended Posts