NoSeNs Публикувано Февруари 25, 2006 Публикувано Февруари 25, 2006 Ето ме и мен Съвсем новичък съм във форума в музиката и ... Както редовните посетители на сайта са забелязали първото ми мнение е обява, че си търся барабани Имах си една мечта да мога да свиря барабани Е сега вече имам и възможността да да си осъществя мечтата (първо си изпълних другата мечта - у нас да е дискотека :D ). Когато разбра, че ще си имам и барабани един от съседите ми си извади разрешително за пистолет Забравих да се представя май ... Казвам се Петър и съм на 20 години . Живуркам си в София (за съжаление от към ... началото на 20-те си години) . Приключих със средното си образование преди 11 месеца и от тогава насам хем се скъсвам от бачкане Хем си изпълнявам мечтите (Сори, че си правя реклама ала ако някой продава хубави барабани или знае някой, който продава за до 800 кинта ми каже ) Ей ма на и да ме видите Ако много ви плаша си кажете да си сваля снимките :killyou: Приятен ден/нощ на всеки, който е отделил време на се запознае с мен :) Цитирай
NoSoul Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 Добре дошъл. Барабани - има отсякаде. Мерак тряя да има и яко труд П.П. Нови барабани от стаг - пълен сет мисля че беше 600 лв. Това разбира се най-нисък клас. Ако тепърва ще се учиш защо не пробваш. Според мен ще издържат повече от някои 2-ра ръка. Цитирай
IgniteAll Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 Как е Еееех увеличват се стройните ни редици Добре си ни дошъл! И това за Стага отиди и ги пробвай, мога да ти дам координати на магазин в центъра на София На мен само дрехите ми не са на Стаг Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 Здрасти! Снимките в хронологична последователност ли са, или няма нужда да ти се карам, че си махнал дългата коса? Цитирай
Pinky Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 Привет! Надявам се тук да научиш много и да си прекарваш приятно! Цитирай
NoSeNs Отговорено Февруари 25, 2006 Автор Отговорено Февруари 25, 2006 CorvusCorax Можеш да ми се караш Ама няма как наложи се (ако не исках да уплешивея Цитирай
npace Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 чакай бе... ако си махаш върховете на 2-3 месеца нали не оплешивяваш? аз не се бях подстригвал около 1 година и започна да ми изтънява косата добре дошъл btw Цитирай
don_pepinio Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 Здрасти и от мен!Желая ти успех с барабаните!!! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 Прасчо, аз си махам връхчетата всеки месец, даже през три седмици, ако много ми залинее прическата. Но съм убеден, че NoSeNs ше намери тук вдъхновение пак да си пусне косата Особено ако дойде на следващата форумна среща - едно море от коса, което ще го накара да се затъжи по годините, когато не е можел да се завърти в леглото нощно време, заради опашката Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 CorvusCorax, малце, гъбо, няма да ти казвам, че и аз си отрязах косата именно поради тази причина с оплешивяването. Има си резон! Една баба ми увисна на косата и на следващия ден бях с половин сантиметър косми на главата! NoSeNs, да си жив и здрав, братле! И да си намериш много яки барабани ма прекрасна цена!!! Цитирай
NoSeNs Отговорено Март 8, 2006 Автор Отговорено Март 8, 2006 (Редактирано) Не са от най - невероятните, но пък като за първи стават Stagg Редактирано Март 8, 2006 от NoSeNs Цитирай
NoSeNs Отговорено Март 8, 2006 Автор Отговорено Март 8, 2006 (Редактирано) Вече съм барабанис :D (още ми е рано за такива определения ама поне хъс да го направя не ми липсва). Поклон пред колегите барабанисти Редактирано Март 8, 2006 от NoSeNs Цитирай
Anakon Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 Айде честито и добре дошъл в гилдията!!! :hello: П.П. Ето сега имаш повод и да почерпиш Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 NoSeNs, да живей мечтата!!! Е, човеко, имаш ги вече, давай с всичка сила :evil: Комшолък хейт и ритмично почистване ти пожелавам на махалата!!! Радваш, като се сетя с какъв хъс си ги купи!!! Хвала!!! Цитирай
Recommended Posts